Φλερτ με τα Άστρα 14-10-2017

Η ημέρα σήμερα μας χαρίζει εξαιρετικά όμορφες στιγμές και απίστευτη διάθεση, μιας και η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο Ζυγό, γεγονός το οποίο θα μας δώσει την ώθηση να αναζητήσουμε την αρμονία και τη γαλήνη στη ζωή μας, ενώ οι αντιπαραθέσεις με άλλα άτομα της ζωής μας αρχίζουν πλέον να φθίνουν. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε καλύτερες τις σχέσεις μας με κάποιο άτομο με το οποίο υπήρξαν έντονες εντάσεις στο παρελθόν . Το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή θα είναι μια εξαιρετικά θετική όψη για σήμερα μιας και θα μας κάνει γοητευτικούς και ευχάριστους, ωστόσο η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη θα είναι η καλύτερη όψη για σήμερα, μιας και θα μας χαρίσει μια ερωτική διάθεση και πολλή τύχη .
Να στείλω;

Δεν τα ρωτάμε αυτά. Η ημέρα σήμερα είναι απλά τέλεια για ηλεκτρονικό παιχνίδι με το άτομο για το οποίο ενδιαφερόμαστε, ενώ η απίστευτα δυνατή γοητεία μας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό βέβαια είναι μια τέλεια επιλογή. Όπως είπαμε ήδη σκίζουμε όσον αφορά το πόσο ξεχωρίζουμε σήμερα και είναι πάρα πολύ πιθανό να μας κάτσει κάτι πολύ διαφορετικό και σeξυ!

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα θέλει γούστα και παιχνίδι. Επιλέγουμε λοιπόν κάτι το οποίο να μας φτιάχνει το κέφι και μας τονίζει. Το καλό γούστο είναι απαραίτητο φυσικά, αλλά δεν θα βλάψει εάν ξεφύγουμε από τις κλασικές γραμμές.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι επιλογή. Μπορούμε άνετα να κάνουμε τα γούστα μας, ενώ οι "απότομες στροφές" όσον αφορά τα πράγματα για τα οποία κάνουμε κέφια είναι νόμιμες και απολύτως κατανοητές.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.