Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-10-2017

 Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα
Όταν ο τροχός της τύχης αντιστραφεί, όπως σήμερα, η ερωτική τύχη δεν είναι στο πλάι σας. Υπήρξε μια σειρά από γεγονότα που δεν είναι προς όφελός σας που σας στέλνουν σε περιστροφή και αλλάζουν τον κόσμο σας σημαντικά, φαινομενικά για το χειρότερο. Συχνά, ο αναποδογυρισμένος τροχός της τύχης υποδεικνύει ότι υπάρχουν αρνητικές δυνάμεις στο ερωτικό παιχνίδι που είναι εκτός του ελέγχου σας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αβοήθητοι και ανίσχυροι.

Ταύρος – Το Άρμα Αντίστροφα

Το Άρμα αντίστροφα μπορεί να αντικατοπτρίζει την αντίσταση στην αλλαγή, ιδιαίτερα αν η αλλαγή σας είναι αναγκαστική. Η εμφάνιση αυτής της κάρτας υποδεικνύει ότι η αλλαγή έχει γίνει μια πηγή σημαντικού άγχους για εσάς και ίσως να προσπαθείτε να σταματήσετε συνειδητά ή υποσυνείδητα τα γεγονότα από τη διεξαγωγή της πορείας τους.

Δίδυμος – Ο Διάβολος

Σκεφτείτε τι ενέργειες κάνατε πρόσφατα και αν αυτές συνέβαλαν στη σημερινή σας κατάσταση. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ερωτική ζωή σας και να ανακτήσετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας; Παρά τις οπισθοδρομήσεις, μάθετε από τον κύκλο της ζωής και προετοιμαστείτε για τέτοιες διακυμάνσεις στο μέλλον . Αναλάβατε την ευθύνη για την τρέχουσα και μελλοντική σας κατάσταση και αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε πιο θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος

Δεν είναι καιρός να αναλάβετε κινδύνους, καθώς δεν μπορείτε να βγείτε νικητές στον έρωτα. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί από πριν, παίρνοντας περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε ένα ασφαλέστερο στοίχημα σχέσεων.

Λέων – Ο Ερημίτης

Βρίσκεστε σε μια φάση ενδοσκόπησης όπου εσείς τραβάτε την προσοχή σας και εστιάζεστε προς τα μέσα και αναζητάτε απαντήσεις μέσα. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη να καταλάβετε, όχι μόνο στο επίπεδο της επιφάνειας, αλλά να ξέρετε πραγματικά γιατί η ζωή είναι όπως είναι.

Παρθένος -  Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια αντικατοπτρίζει το ότι η συνείδησή σας έχει μετακινηθεί προς τα μέσα και τώρα συνειδητοποιείτε ότι η αλήθεια και η κατανόηση που αναζητάτε είναι μέσα στον εαυτό σας και όχι στις αποσπάσεις του εξωτερικού κόσμου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω από την καθημερινή σας ζωή και να σκεφτείτε βαθιά τα κίνητρά σας, τις προσωπικές σας αρχές και αξίες .

Ζυγός – Ο Θάνατος

Θέλετε να αναζητήσετε την αλήθεια με κάθε κόστος. Επιθυμείτε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή και, ως αποτέλεσμα, έχετε ξεκινήσει πρόσφατα ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και περισυλλογής. Έρχεται ένα σημείο στη ζωή όταν αρχίζουμε να αμφισβητούμε το status quo, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια βαθύτερη έννοια στη ζωή και έτσι αρχίζουμε να την αναζητούμε.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών

Μέσω του διαλογισμού, του περισυλλογής και της αυτο-εξέτασης, μπορεί να αρχίσετε να επαναξιολογείτε τους προσωπικούς σας στόχους και να αλλάζετε τη γενική κατεύθυνση σας. Θα εξετάσετε τη ζωή σας με μια βαθύτερη, πιο πνευματική κατανόηση και θα αρχίσετε να αλλάζετε ορισμένες από τις προτεραιότητές σας ως αποτέλεσμα.

Τοξότης – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα Tarot υποδεικνύει ότι έχετε περάσει πέρα από το σημείο να είστε επικριτικοί και τώρα μπορείτε να καταλάβετε και να εκτιμήσετε ότι τα ποικίλα μονοπάτια που ο κόσμος επιλέγει για τον εαυτό του όλα οδηγούν στον ίδιο υψηλότερο σκοπό. Έχετε φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο πνευματικής επιτυχίας εσείς που δεν χρειάζεται πλέον να πείσετε τους άλλους για το τι πρέπει να κάνουν.

Αιγόκερως – Τέσσερα των Σπαθιών

Με τη διαλογισμό της κάρτας αυτής διδάσκεστε να τιμάτε τη σοφία μέσα στον εαυτό σας. Πρέπει να βρείτε το δικό σας φως, να λάμψετε στην ψυχή σας και να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό μονοπάτι . Μέσω του διαλογισμού και της απεικόνισης, το 4 Σπαθί σάς επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τον σοφό άνθρωπο που είναι εγγενής σε εσάς.

Υδροχόος – Το Αστέρι

Το Αστέρι φέρνει ανανεωμένη ελπίδα και πίστη και την αίσθηση ότι είστε πραγματικά ευλογημένοι από το σύμπαν αυτή τη στιγμή. Το θάρρος, η εκπλήρωση και η έμπνευση είναι στη ζωή σας. Εισέρχεστε σε μια αγαπητική φάση στη ζωή σας, γεμάτη με ήρεμη ενέργεια, ψυχική σταθερότητα και βαθύτερη κατανόηση τόσο του εαυτού σας όσο και των άλλων γύρω σας.

Ιχθείς – Ο Κόσμος

Έχετε μια ισχυρή επιθυμία τώρα να βρείτε ή να ανακαλύψετε ξανά μια αίσθηση νοήματος, έμπνευσης ή σκοπού στη ζωή σας. Κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας από το παλιό σας στο νέο σας πρόσωπό και κάνοντας το αυτό θα φέρετε μια νέα προοπτική στη ζωή.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία

{picture#https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/11899803_116263145390444_4403663567556260821_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1a992c7c0e63a46bb35eb76f9f4e6d2c&oe=5BF1E53F } Καθώς γεννημένη σε νησί τα άρθρα μου είναι αλμυρά!!! {facebook#https://www.facebook.com/profile.php?id=100010202767105&ref=br_rs}

Κώστας Παπαναστασίου

{picture# https://lh3.googleusercontent.com/-9Qe5ad_fMIM/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABQ/_kyBKH0v1JE/s60-p-rw-no-il/photo.jpg} Από τις πιο δυνατές πένες! {facebook#https://www.facebook.com/papanastasiou.kostas } {google#https://plus.google.com/u/0/108740240946803738087 }

Newsroom - Plus live

{picture# https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22221934_2103755426522431_6681957883390684630_n.jpg?_nc_cat=0&oh=710aae13542340e675df7e4673347b78&oe=5BEED0A1} Το 1ο ειδησιογραφικό χέρι του pluslive.gr {facebook#https://www.facebook.com/PlusliveGreece} {twitter#https://twitter.com/pluslivegr} {google#https://plus.google.com/u/0/+Pluslivegr}

Παναγιώτα Γορδίου

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-T1lriGYbOKY/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAADg/UNpxTEbLavA/s60-p-rw-no-il/photo.jpg} Σχολιάζει την επικαιρότητα και όχι μόνο! {facebook#https://www.facebook.com/panagiota.gordiou} {google#https://plus.google.com/u/0/110036267089430095283?tab=jX}
Από το Blogger.