Αστρολογικό Δελτίο 14-10-2017\
 Φιλικότητα και αναζήτηση της αρμονίας, από σήμερα. Η Αφροδίτη εισέρχεται τώρα στον αστερισμό τον οποίον κυβερνά, δηλαδή τον Ζυγό. Αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία θα προσπαθήσουμε περισσότερο να αναζητήσουμε την αρμονία και την γαλήνη, μέσα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε και τους τρόπους με τους οποίους θα εξωτερικεύσουμε αυτές τιςαισθήσεις . Θα δώσουμε περισσότερο χρόνο σε άτομα για τα οποία έχουμε ενδιαφέρον και ο ερωτικός τομέας θα μας απασχολήσει αρκετά. Μην ξεχνάμε πως τώρα είναι και ο Ήλιος στον Ζυγό, με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερη ενδυνάμωση αυτού του αστερισμού. Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης θα διαρκέσει έως και τις 7 Νοεμβρίου του 2017.
Σήμερα έχουμε και το εξάγωνο του Ηλίου με την Σελήνη, μία πολύ σημαντική όψη, που μας βοηθά να πετύχουμε ορισμένους στόχους μας. Είναι πιθανόν να υπάρξουν ορισμένες ξαφνικές ευκαιρίες, από εκεί που δεν το περιμένουμε. Καταφέρνουμε να θέσουμε τις βάσεις των σχεδίων μας.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα είσαστε δυναμικοί και πιο προσεγγίσιμοι. Οι Κριοί κάνετε σημαντικές κινήσεις. Οι Ζυγοί μπαίνετε σε μία περίοδο εύνοιας. Οι Καρκίνοι να είσαστε σίγουροι πως δεν είστε μόνοι σας. Οι Αιγόκεροι είσαστε πολύ πιο χαλαροί σε σχέση με το τελευταίο διάστημα.  
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς παίρνετε κάποιες αποφάσεις, ρυθμίζοντας λεπτομέρειες. Οι Δίδυμοι έχετε την επιστασία της κατάστασης. Οι Τοξότες πιθανώς να έχετε νέες ευκαιρίες. Οι παρθένοι κάνετε κάποιες υπερβάσεις. Οι Ιχθείς είσαστε πιο θετικοί. 
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να θεμελιώσετε βασικούς σας στόχους. Οι Υδροχόοι μπορείτε να δείτε την ημέρα πιο θετικά. Οι Λέοντες έχετε καθαρό μυαλό για να πάρετεαποφάσεις . Οι ταύροι είσαστε σε ένα πολύ ευνοϊκό πλαίσιο. Οι Σκορπιοί ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας. 
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης

Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής


Ήλιος
Σύνοδος
Δίας


Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος


Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός


Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων


Τρίγωνο
Ωροσκόπος


Ερμής
Σύνοδος
Δίας


Ερμής
Εξάγωνο
Κρόνος


Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός


Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης


Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος


Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων


Δίας
Αντίθεση
Ουρανός


Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.