Ερωτική Σελήνη 14-10-2017

 Τρίγωνο της Φωτιάς σήμερα, με κέντρο το φεγγάρι! Η Σελήνη από τον Λέοντα τριγωνίζει ταυτόχρονα τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό και τον γερό – Κρόνο από τον Τοξότη. όταν ενεργοποιείται στην ολότητά του ένα στοιχείο, όπως τώρα η Φωτιά, έχουμε την απόλυτη κυριαρχία των χαρακτηριστικών του. Έχουμε λοιπόν μια μέρα φτιαγμένη για κεραυνοβόλους έρωτες, για κοινωνικότητα, γεμάτη με ένταση, πάθος, χαρά, φιλοδοξία. Τέλεια καλοκαιρινή διάθεση στην καρδιά του φθινοπώρου!
Το υπέροχο τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο  δίνει την υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσεων. Άλλοι μπορεί να έρθουν σε σας για συμβουλές για ένα προσωπικό ζήτημα ή μόνο να βρουν παρηγοριά. Οι παραδοσιακές αξίες και οι παλιές συνήθειες μπορούν να φέρουν λύσεις σε νέα προβλήματα .

Μπορείτε να βασιστείτε σε έντονα ένστικτα και στην κοινή λογική για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι, την οικογένειά σας και τις σχέσεις σας. Ζητήστε συμβουλές από μια ηλικιωμένη ή σοφή γυναίκα. Οι αναμνήσεις και τα όνειρά σας θα καθοδηγήσουν τα συναισθήματά σας σε οποιοδήποτε θέμα. Πολύ καλή αυτο-προσωπική ανάπτυξη θα προέκυπτε από τη συμβουλή ενός ψυχολόγου ή ενός θεραπευτή ζωής.

Το καταπληκτικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, και μάλιστα καθώς αυτός είναι ανάδρομος, φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε μια συστροφή ή αίσθηση της πρόβλεψης ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να ενεργήσετε παρορμητικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις σχέσεις όπου μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να έχετε μια πιθανότητα να ζητήσετε κάποιον σε ένα ξαφνικό ραντεβού .

Υπάρχουν πιθανότητες να προσελκύσετε ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. Μπορεί να σας έλκουν σήμερα άνθρωποι από διαφορετικό εθνοτικό ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Θα αισθάνεστε κοινωνικοί και ανοιχτοί, αλλά σχηματίζοντας μια μακροπρόθεσμη σχέση, θα χρειαστείτε μια ακόμα πιο σταθερή και υποστηρικτική διέλευση .

Η ανάγκη σας για μια συγκίνηση μπορεί να ικανοποιηθεί με την αναζήτηση διασκέδασης. Θα επωφεληθείτε από το να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να αλλάξετε το περιβάλλον στο σπίτι ή τη ρουτίνα σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να αφήσετε βαρετές ή ανθυγιεινές σχέσεις.Παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί για τυχόν νέες ερωτικές ευκαιρίες που σας έρχονται. Ενώ αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την έναρξη της αλλαγής στη ζωή σας, θα είναι πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε οτιδήποτε απαιτεί υπομονή, αντοχή ή αποφασιστικότητα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.