Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-10-2017

Κριός
Είστε μέσα σε έναν κύκλο μεγάλης και δυναμικής εύνοιας. Θα καταφέρετε να δείτε ορισμένες καταστάσεις πιο χαλαρά και εντυπωσιάζετε δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Να είστε πιο χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, καθώς πολλά πράγματα πρόκειται να κινηθούν έτσι όπως ζητάτε, να είστε συντονισμένοι με το θετικό κλίμα.

Δίδυμοι

Είναι στιγμή ορισμένων αποφάσεων και αυτό πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη. Αυτό αφορά και τα ζητήματα του παρελθόντος σας τα οποία μένουν ακόμα ως ανοιχτά στρατόπεδα.

Καρκίνος

Εντοπίζετε και κατανοείτε πολύ πιο απαιτητικές καταστάσεις και γνωρίζετε για ποιον λόγο χρειάζονται οι ιδιαίτεροι χειρισμοί. Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε.

Λέων

Είσαστε πολύ θετικοί και μπορείτε να κάνετε το καλύτερο ξεκίνημα μέσα σε μια περίοδο που η αρμονία είναι το ζητούμενο, να είσαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στο σκηνικό που σας αφορά.

Παρθένος

Είσαστε πιο θετικοί από ό,τι οι άλλοι μπορούν να δουν, αλλά και έχετε πολύ μεγαλύτερη επιστασία της κατάστασης απ’ ό,τι οι άλλοι μπορούν να διακρίνουν σε εσάς.

Ζυγός

Μπορεί μέχρι τώρα να βρισκόσασταν πολύ κοντά σε ορισμένους στόχους σας, αλλά φαίνονταν ταυτόχρονα το ίδιο μακριά. Τώρα όμως η προσέγγισή σας αλλάζει και είσαστε πιο αποτελεσματικοί.

Σκορπιός

Δείξτε αυτό που λέμε εμπιστοσύνη στο τώρα. Μην σκέφτεστε επίμονα το πώς και το γιατί, μην ψάχνετε με τρόπο επιτακτικό το τι θα γίνει στο αύριο, γιορτάστε περήφανα το τώρα.

Τοξότης

Να είσαστε θετικοί, αλλά μην αφήνετε σε κανέναν να επηρεάσει την σκέψη σας. δεχθείτε καλοπροαίρετες συμβουλές και την αγάπη των ανθρώπων, αλλά οι αποφάσεις πρέπει αν σας ανήκουν.

Αιγόκερως

Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, μην ξεπερνάτε δηλαδή τα όρια. Θα καταφέρετε από σήμερα να κάνετε μία πολύ σημαντική αναζήτηση, η οποία θα είναι εσωτερική και αφορά στην αρμονία σας.

Υδροχόος

Να είσαστε πιο χαλαροί απέναντι σε ορισμένες συμπεριφορές. Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο και αυτό μπορείτε τώρα να το αντιληφθείτε ίσως κάπως καλύτερα, να είσαστε σταθεροί, αλλά και να δείχνετε κατανόηση .

Ιχθείς

Μπορείτε να ανεβάσετε κάπως τον πήχη. Ζήστε τις όμορφες καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ορισμένες νέες καταστάσεις και ευκαιρίες που σας ευνοούν ιδιαίτερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.