Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-10-2017

Κριός
Τα πράγματα όντως δεν ακολουθούν μία ευθεία γραμμή. Η ιστορία κυλάει μέσα από σπείρες. Είναι η στιγμή να το αντιληφθείτε αυτό και να συνοδεύσετε αυτό το κύμα των εκπλήξεων.

Ταύρος

Η στιγμή των συναισθημάτων έχει έρθει, ακούστε την σάλπιγγα του φτερωτού αγγέλου και μη αντιστέκεστε, αφεθείτε σε αυτή τη γλυκύτητα του διαστήματος που περνάμε.

Δίδυμοι

Να είστε σίγουροι πως μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της ερωτική σας ζωής. Μην σας τρομάζει αυτό, δείτε το ως μία φαντασμαγορική ευκαιρία.

Καρκίνος

Πάντα να κρατάτε το χαμόγελό σας, που είναι τόσο όμορφο, σαν την ζωή . Μην αφήνετε σε ανασφάλειες να σας ρίχνουν την ψυχολογία σας, διεκδικήστε την ζωή και τον έρωτα τώρα!

Λέων

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να ζήσετε το παρόν σε ολόκληρο το μαγευτικό του μεγαλείο. Μπορείτε να δείτε τον έρωτα πολύ βαθειά και να τον ζήσετε ουσιαστικότερα απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Παρθένος

Να έχετε θάρρος και εμπιστοσύνη στον ίδιο σας τον εαυτό. Κάντε κινήσεις με τις οποίες νοιώθετε πως ο ερωτισμός σας βρίσκεται σύμφωνος με την αρμονία της ημέρας.

Ζυγός

Ξέρετε πώς είναι στην πραγματικότητα η ερωτική πλευρά της ημέρας; Μπορεί να ξεκινήσει με έναν φόβο και μία ανασφάλεια, η οποία όμως σύντομα θα περάσει και θα καλυφθεί από μοναδικά αισθήματα.

Σκορπιός

Είναι μία περίοδος που γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι σκέψεις των αστρολόγων είναι μαζί σας. δεν θα αργήσετε όμως να βγείτε νικητές σε αυτή τη μάχη.

Τοξότης

Να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας,. Μην φοβηθείτε τίποτα. Μην αφήνετε κανέναν να σας πληγώσει και να πατήσει επάνω στη δική σας ευτυχία, δεν το αξίζει κανείς αυτό.

Αιγόκερως

Είναι μία ώρα που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Προσέξτε όμως, καλή η λογική, αλλά ο αισθηματικός σας κόσμος διψά για συναίσθημα και πρέπει να τον ξεδιψάσετε, κινηθείτε με αυτό στο μυαλό σας.

Υδροχόος

Είναι μία πιο δύσκολη στιγμή για εσάς. Δεν καταφέρνετε να κινηθείτε χωρίς να έχετε και μία πινελιά θυμού. Πάρτε μία ανάσα, θαυμάστε την ομορφιά του έρωτα και της ζωής.

Ιχθείς

Είστε λίγο μελαγχολικοί μάλλον. Ίσως φταίει πως για όλους εμάς είσαστε οι μεγάλοι δάσκαλοι. Διδάξτε όλους μας λοιπόν τι θα πει φαντασία και συναίσθημα, τι θα πει πετάω στον ωκεανό του ουρανού.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.