Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 13-10-2017

Σπάνια, μοναδική και παντοδύναμη μέρα! Ένα μαγεμένο 33, ένα πετράδι στο στέμμα του Ερωτικού Πεπρωμένου! Με ρίζα ένα σημαντικό 13, που δίνει τυχοδιωκτικό και μοιραίο πνεύμα, ένα επίσης σημαντικό και εξίσου καρμικό 10 που κλείνει ερωτικούς κύκλους και βέβαια με το επόμενο 10, αυτό που αφορά το έτος 2017, να είναι ο λόγος που κάνει την σπάνια εμφάνισή του ο αριθμός της σοφίας! Είναι τόσο σημαντική στιγμή που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε την δύναμη αυτού του αριθμούς μετά το ίδιο το 33 θα σας διδάξει πώς να επωφεληθείτε από την δύναμή του!
Στην αριθμολογία, κάθε αριθμός είναι σημαντικός, όμως υπάρχουν τρεις αριθμοί που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και είναι οι εξής: 11, 22 και 33 - αυτοί ονομάζονται "Κύριοι Αριθμοί ". Αλλά τι κάνει τους αριθμούς Master τόσο ... αριστοκρατικούς;

Αυτοί οι τρεις κύριοι αριθμοί έχουν βαθιά ισχυρές έννοιες, και όταν εμφανίζονται στο γράφημά σας, ή όπως ήμερα στο Πεπρωμένο της Ημέρας, μπορεί να υπονοούν δυσκολία. Αλλά οι αριθμοί αυτοί συχνά δεν είναι καλά κατανοητοί - μπορούν να είναι εξίσου μια κατάρα καθώς μπορούν να είναι μια ευλογία. Σας δίνουν την εικόνα των εμποδίων καλώντας την υπομονή και την ωριμότητα σας - και πολλή προσπάθεια - για την ειρηνική ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων στην προσωπικότητά σας. Εάν, προσωπικά, μπορείτε να καταλάβετε αυτούς τους αριθμούς Master, ωστόσο, μπορούν να είναι οι πιο ισχυροί, παραγωγικοί αριθμοί όλων.

Το 33 είναι ο κινητήρας και ο αναδευτήρας των αριθμών Master (κερδίζοντας το ψευδώνυμο "Master Teacher", ο Διδάσκαλος των Τελείων). Με τα 11 και 22 συνδυασμένα σε αυτόν τον αριθμό (γιατί βέβαια 33= 22+11), η διαίσθηση και τα όνειρα φτάνουν σε μια εντελώς νέα τροχιά. Το 33 χρησιμοποιεί το πλήρες δυναμικό του αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσωπική ατζέντα, μόνο μια εστίαση στα ανθρωπιστικά θέματα. Σήμερα ο καθένας  έχει την ικανότητα να ρίξει τον εαυτό του σε ένα έργο που υπερβαίνει την απλή πρακτικότητα.

Ο αριθμός 33 αντιπροσωπεύει την πλήρη κατανόηση πριν από την επικοινωνία . Με το 33 να κυριαρχεί σήμερα, ο καθένας είναι πιθανότατα άκρως ενημερωμένος πια για την αποστολή του στην γη, αλλά και φροντίζει να βρει τους συμμάχους του, την αδελφή ψυχή του και τους συνοδοιπόρους του.

Αυτός ο αριθμός σε πλήρη απόδοση είναι ένα βλέμμα που βλέπει. Αλλά αυτό είναι σπάνιο. Ο κύριος αριθμός 33 είναι σημαντικός μόνο αν είναι ένας από τους αριθμούς πυρήνων σας - Ζωή, επιθυμία καρδιάς, προσωπική έκφραση, προσωπικότητα ή αριθμός ωριμότητας. Διαφορετικά, οι εμπειρογνώμονες της αριθμητικής εξετάζουν το 33 ως απλά 6 . Οι εμπειρογνώμονες στον τομέα της αριθμολογίας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους αριθμούς Master, και πρέπει επίσης κι εσείς να το κάνετε. Τα 11, 22 και 33 δημιουργούν ένα τρίγωνο διαφώτισης. Καλό φωτισμό!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.