Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 13-10-2017

Προσέξτε τις έντονα θηλυκές – αλλά με επαναστατικό τρόπο – ενέργειες που κυκλοφορούν σήμερα και όλη αυτήν την περίοδο στους ουράνιους δρόμους: η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Κριό, ενώ κάνει και τετράγωνο με την Μαύρη Σελήνη στον Τοξότη, μια Μαύρη Σελήνη που την προσεγγίζει και ο Ουρανός μέσω θετικού τριγώνου.  Ο Άρης είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον μεταβλητό σταυρό και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης αναταράσσεται σε όλη του την δόξα μέσω τριγώνου, πάλι από τον Ουρανό, ο οποίος μάλιστα είναι ανάδρομος και λύνει ξόρκια και μάγια παρελθόντων ετών, όχι απλά ημερών! Αυτή η όψη ενθαρρύνει να πέσουν τα ταμπού και τα πάγια ζητήματα των γυναικών – οι γυναίκες θα διεκδικήσουν την ελευθερία στον έρωτα και γενικότερα, και αυτό κάνει την πατριαρχία και την ευγενική κοινωνία να νιώθουν άβολα.
Και αυτή η ενέργεια θα είναι σε αντίθεση με την ευγενική κοινωνία, λόγω του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και της Lilith, της Μαύρης Σελήνης. Συγκεκριμένα, η υπερβολικά σωστή έκφραση της γυναικείας ενέργειας της Παρθένου, κοντράρεται με την αρχέγονη, μαγική γυναικεία λίμπιντο . Εδώ είναι ο διαχρονικός διαχωρισμός των καλών / κακών κοριτσιών - η αγνότητα της Παρθένου σε σχέση με την άγρια κατάσταση του Τοξότη. Και ο Ουρανός θα καταστήσει τα πράγματα δύσκολα για την φτωχή Αφροδίτη, καθώς την τραυματίζει με υπενθυμίσεις ότι αυτό το σενάριο είναι ακατάστατο.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να εκδηλωθούν ως ένας εσωτερικός αγώνας: είστε κολλημένοι μεταξύ της υποχρέωσης να είστε "καλοί" ενάντια σε έντονα ειλικρινείς τάσης ερωτικής ελευθερίας. Ή, κάποιος μπορεί να παίξει τον ρόλο της Αφροδίτης, μαζί σας ως Lilith (ή αντίστροφα). Και οι δύο πλευρές έχουν αξία. Η Αφροδίτη διερωτάται γιατί η Μαύρη Σελήνη επιμένει να αγνοεί ορισμένα γεγονότα στην επιθυμία της να αναγνωριστεί. Η Λίλιθ αναρωτιέται γιατί η Αφροδίτη είναι τόσο ασυνείδητα κρίσιμη, νευρωτική και καταπιεστική. Γιατί είναι ακάθαρτο να παραβιάσεις τους κανόνες;

Ο Άρης θα είναι μηδενική βοήθεια. Είναι κλειδωμένος σε μια μάχη με τον Κρόνο - περιορισμένες ενέργειες, καταπιεσμένος θυμός και καταπιεστικές ευθύνες .

Συνολικά, η ατμόσφαιρα σήμερα είναι συγκρατημένη και κρίσιμη. Κάτι / κάποιος αγωνίζεται να βγει στο φως από το σκοτάδι της ψυχής μας, αλλά θα υπάρξουν πλήθος κανόνων, επιλεκτικές λεπτομέρειες και κριτικές για να περιηγηθείτε. Καθώς οι κανόνες και οι λεπτομέρειες θα είναι καταπιεστικοί, δεν μπορούν να αγνοηθούν. Υπάρχει δουλειά  για να κάνετε, ακόμα κι αν θέλετε να επαναστατήσετε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.