Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

 Κριός – Η Αυτοκράτειρα
Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια της καθημερινότητας με μεγάλη ευκολία.

Ταύρος – Ο Ερημίτης

Υπάρχει η περίπτωση να νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας πως κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας, χωρίς ωστόσο να μπορείτε να ανιχνεύσετε το γιατί. Είναι απλά μια ψευδαίσθηση.

Δίδυμοι – Ο Ήλιος

Η ενέργειά σας και η θετική σας διάθεση είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Γι αυτό και ο σύντροφός σας θα νιώθει την επιρροή σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και η διάθεσή του θα ανέβει.

Καρκίνος – Το Άρμα

Έχτε έναν εξαιρετικό τρόπο να συμπαραστέκεστε στις δύσκολες στιγμές που περνάει το αγαπημένο σας πρόσωπο και γι αυτό η σχέση σας έχει την ικανότητα να γεμίσει από συναισθήματα.

Λέων – Η Σελήνη

Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε κάποιο σημαντικό άγχος για το οποίο δεν μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του αγαπημένου σας προσώπου αυτή τη στιγμή, μιας και έχει τα δικά του επείγοντα προβλήματα .

Παρθένος – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Είναι πιθανό να έχετε προσβάλει το ταίρι σας χωρίς να το θέλετε με κάποια χειρονομία που έχετε κάνει, ή κάποια λόγια που έχετε πει. Αυτό μπορεί να προξενήσει προβλήματα σήμερα.

Ζυγός – Η Μεγάλη Ιέρεια

Δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεστε εάν ο σύντροφός σας δεν δείχνει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον που θα θέλατε προς εσάς. Είναι πιθανό να έχει καταναλωθεί σε κάποιο μείζων πρόβλημα της ζωής του.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι

Οι προσπάθειές σας για επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά μπορεί σήμερα να αποδώσουν και να σας χαρίσουν τις στιγμές που θέλατε να περάσετε μαζί του.

Τοξότης – Ο Τροχός της Τύχης

Εάν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να νιώθετε πως η μοναξιά είναι αβάσταχτη αυτήν την περίοδο, ωστόσο κάποια σημάδια φλερτ από κάποιο άτομο που γνωρίζετε ίσως σας φτιάξουν το κέφι.

Αιγόκερως – Δέκα των Πεντάκτινων

Έχετε κάνει κάποια λάθη σε σχέση με την εκτίμηση του χρόνου σας και τώρα ίσως δεν έχετε την δυνατότητα να περάσετε το χρόνο που θα θέλατε με το ταίρι σας, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Είναι πιθανό να ανησυχείτε χωρίς λόγο σε σχέση με το σύντροφό σας και την καθημερινή ζωή του. Δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο προστατευτικοί, μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.

Ιχθύς – Δύο των Σπαθιών

Η λύση κάποιου προβλήματος της καθημερινότητας θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ η ρομαντική ατμόσφαιρα της σχέσης σας θα αρχίσει να μεγαλώνει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.