Φλερτ με τα Άστρα 13-10-2017

Η ημέρα σήμερα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή, μιας και έχουμε μερικές θετικές όψεις εδώ κι εκεί να μας κρατήσουν συντροφιά. Πιο συγκεκριμένα η Αφροδίτη – μία μόλις μέρα πριν περάσει στο ζώδιο που κυβερνάει, τον Ζυγό - η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη θα έχει τον ρόλο μιας θετικής ενέργειας και μιας αισιοδοξίας η οποία θα υπάρχει σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μια ακόμη καλή όψη, η οποία θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας και να μην το βάλουμε κάτω τελευταία στιγμή. Τέλος, το αστέρι της ημέρας θα είναι η σύνοδος του ήλιου με τον Ερμή, η οποία όχι μόνο θα κάνει τη διάθεσή μας καλύτερη, αλλά θα μας βοηθήσει τόσο με το φλερτ, όσο και με την ήδη υπάρχουσα σχέση μας, εάν έχουμε κάποια.
Να στείλω;

Βεβαίως! Είναι πολύ καλή ευκαιρία για να προσεγγίσουμε ένα άτομο το οποίο πραγματικά μας ενδιαφέρει, ακόμη και αν υπάρξουν κάποια στραπατσαρίματα στην πορεία.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Εννοείται! Με τέτοιες όψει και Παρακευόβραδο δεν χάνεται η ευκαιρία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσουμε τη βραδιά από λίγο -ή πολύ- αβυσσαλέο φλερτ με μάναρους.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι γουστόζικο και κυριλάδικο. Βάζουμε κομψό φόρεμα με σκοτεινά χρώματα και ανάλογο ψηλό πατούμενο και πάμε βουρ για να κατακτήσουμε ψυχές.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται, μιας και οι πλανήτες είναι πολύ επιεικείς μαζί μας τελευταία. Μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας και τις παρασπονδίες μας, αρκεί να μην το σκίσουμε βέβαια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.