Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-10-2017

Κριός
Ο τρόπος μέσω του οποίου θα καταφέρετε να κερδίσετε ακόμα και για τα πιο απαιτητικά επίπεδα την εύνοια της ημέρας είναι το να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας.

Ταύρος

Η θετική σας πλευρά αναδεικνύετε έντονα και γοητευτικά σήμερα. Είναι κατάλληλη στιγμή για να κανονίσετε κάποια ευχάριστη έκπληξη που μπορεί να προσκαλέσει πολύ καλές διαθέσεις

Δίδυμοι

Να είτε σίγουροι για τον εαυτό σας. είναι μία ημέρα που πραγματικά θα φανεί αν όντως επιθυμείτε να συμβεί κάποια επανασύνδεση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν .

Καρκίνος

Μπορείτε να αποδείξετε απόψε την ιδιαίτερη γοητεία σας και να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο αυθορμητισμός που εμψυχώνεται μέσα στην ημέρα.

Λέων

Να είστε βέβαιοι πως η ημέρα θα είναι με το μέρος σας. Θα χρειαστεί όμως από την πλευρά σας να μη ξεφύγετε, διατηρώντας τον έλεγχο της κατάστασης, αφεθείτε τώρα ελεύθεροι.

Παρθένος

Καθώς η ώρα των αποφάσεων έφτασε πλέον για τα καλά, εσείς θα καταφέρετε να πάρετε τις ανάγλ9οες πρωτοβουλίες. Μην  φοβηθείτε, κάντε την κίνησή σας με πάσα βεβαιότητα.

Ζυγός

Είναι στιγμή συναισθημάτων έντονων που θα αφήσουν εποχή. Διάφορα πράγματα τώρα συμβαίνουν και σιγά-σιγά αποκαλύπτονται, να είστε έτοιμοι για ορισμένες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Τίποτα δεν είναι σίγουρο στον κόσμο των αισθημάτων. Όμως το σίγουρο είναι πως ο φόβος και οι ανασφάλειες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα, αντιμετωπίστε αυτά τα θέματα.

Τοξότης

Να είστε βέβαιοι πως η τύχη θα είναι με αυτούς που σήμερα δεν θα φοβηθούν. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως εσείς αντιμετωπίζετε τώρα ορισμένες ανασφάλειες, αλλά μπορείτε να τις κοιτάξετε κατάματα.

Αιγόκερως

Να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. ίσως είναι κάπως δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε σε αυτή τη φάση σε ορισμένες αλλαγές του σκηνικού, πάρτε τον χρόνο σας.

Υδροχόος

Να έχετε μεγαλύτερη κατανόηση σήμερα. Μην δώσετε αφορμές να ανέβουν οι τόνοι. Δύσκολα θα γλιτώσετε από το να έχετε μία τάση να πηγαίνετε τα πράγματα στην υπερβολή .

Ιχθείς

Μπορείτε να δείτε την ημέρα πάρα πολύ θετικά και να ανοίξετε την καρδιά σας προς τα εκεί που νοιώθετε πως πραγματικά αξίζει, μπορείτε τώρα να δείτε τις καταστάσεις πιο καθαρά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.