Αστρολογικό Δελτίο 13-10-2017

Είναι ώρα να αφήσουμε ελεύθερο τον αυθορμητισμό μας. Η Σελήνη εισέρχεται τώρα στον Λέοντα και είμαστε ευνοημένοι ως προς το να δράσουμε έχοντας ως βάση τον συναισθηματικό μας κόσμο. Μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα εάν δράσουμε πιο αυθόρμητα και χωρίς άγχοςγια το τι θα συμβεί.
Τώρα έχει έρθει και η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε αποφάσεις, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίον βλέπουμε τα πράγματα μας θα μας βοηθήσει πολύ, ενώ είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τα άτομα τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους μας. Παρόλα αυτά, θα είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε σε περιβάλλοντα που απαιτείται συνεργασία, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού πρόκειται να φέρει μεγάλες εντάσεις και συνεχείς διαφωνίες.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε τώρα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά τους στόχους σας. Οι Κριό να είστε πιο αυθόρμητοι. Οι Ζυγοί ετοιμάστε βασικούς σχεδιασμούς σας. Οι Καρκίνοι να έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Αιγόκεροι βρίσκεστε σε μία πολύ καλύτερη φάση. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να έχετε μεγάλα αποτελέσματα από τις σημερινές σας ασχολίες. Οι Δίδυμοι είστε πολύ παραγωγικοί. Οι Τοξότες αποφύγετε δύσκολα κλίματα. Οι Παρθένοι μπορείτε να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για τη ζωή σας. Οι Ιχθείς να είστε συγκρατημένοι. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δράστε πιο ελεύθερα σήμερα. Οι Υδροχόοι προσέξτε ορισμένους διαπληκτισμούς. Οι Λέοντες μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Οι Ταύροι να είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Οι Σκορπιοί αξιοποιήστε την εμπειρία σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Εξάγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Τετράγωνο
Δίας
Σελήνη
Τετράγωνο
Ουρανός
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Εξάγωνο
Κρόνος
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.