Ερωτοσκόπιο 13-10-2017

Θετική διάθεση σήμερα. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα ξυπνά μια παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα μας, αφυπνίζεται το «παιδί» που κρύβεται στο βάθος της συνείδησής μας. Μπορούμε να επιτρέψουμε στα ευγενή μας συναισθήματα τώρα να μας καθοδηγήσουν και να δράσουμε με περισσότερο αυθορμητισμό.
Η Σελήνη βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και έτσι θα αναπτύξουμε πολύ τα πιο δυνατά μας συναισθήματα. Είναι μία καλή στιγμή να προσεγγίσουμε το αγαπημένο μας άτομο, αλλά και να διασκεδάσουμε.

Προσοχή όμως, διότι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, μέσα από κάποια πιθανή ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι στο χέρι μας να το αντιμετωπίσουμε.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να αφεθείτε τώρα πιο ελεύθεροι. Οι Κριοί κάντε πιο απαιτητικές κινήσεις. Οι Ζυγοί νοιώστε την ανανέωση που συμβαίνει. Οι Καρκίνοι μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Οι Αιγόκεροι είστε πιο θετικοί και διαλλακτικοί.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή . Οι Δίδυμοι κερδίζετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας αφορά, κάντε όμως και εσείς την κίνησή σας. Οι Τοξότες προσέξτε ορισμένες απρόσμενες καταστάσεις. Οι παρθένοι να έχετε μεγαλύτερη βεβαιότητα στις κινήσεις σας. Οι Ιχθείς θα είστε πιο αισιόδοξοι. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αφήστε στο «παιδί» που έχετε μέσα σας να εκφραστεί. Οι Υδροχόοι μην δίνετε αξία σε μικρά πράγματα. Οι Λέοντες είστε πιο αυθόρμητοι και κοινωνικοί. Οι Ταύροι ανοίγεστε συναισθηματικά . Οι Σκορπιοί κάντε την κίνησή σας με πρωτότυπο τρόπο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.