Ερωτική Σελήνη 12-10-2017

Σήμερα το πρωί, η Σελήνη είναι ακριβώς σε φάση τελευταίου τετάρτου, οπότε  ο Ήλιος στο Ζυγό σχηματίζει ένα δυναμικό τετράγωνο μαζί της στον παρορμητικό σταυρό, αφού η ίδια είναι στον Καρκίνο. Η φάση της Σελήνης τελευταίου τετάρτου να ξέρετε ότι δείχνει μια κρίση συνείδησης. Αφού αγωνιστήκαμε στην συνείδηση που συμβολίζεται από το πλήρες φως της Σελήνης κατά τη διάρκεια της πανσελήνου της περασμένης εβδομάδας, διασκορπίζουμε τις γνώσεις μας και φθάνουμε σε ένα σημείο όταν πρέπει να λύσουμε τους δεσμούς μας, να αποφασίσουμε τι λειτουργεί για μας - και τι όχι.
Αυτό μας προετοιμάζει για τη νέα σελήνη της επόμενης εβδομάδας όταν κάτι καινούριο γεννιέται για άλλη μια φορά. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα μεγάλο έργο, να ξεκινήσετε μια σχέση, καθώς το φθίνον φως της Σελήνης συμβολίζει μια κάθοδο στην ασυνείδητη πλευρό της ψυχής, εκεί που όλες μας οι επιθυμίες είναι ένα κουβάρι. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ολοκληρώνετε τις λεπτομέρειες αυτού που σχεδιάστηκε κατά την τελευταία Νέα Σελήνη.

Το τετράγωνο του Ήλιου με την Σελήνη, που αποτελεί τυπικά βήματα στον μεταξύ τους χορό κάθε μήνα, υποδηλώνει μια κρίση ταυτότητας, αυτήν την εποχή η κρίση αυτή αναφέρεται στο αν θα ακολουθήσουμε τις οικογενειακές υποχρεώσεις – Σελήνη στον Καρκίνο – ή αν θα πορευτούμε στον δρόμο του αέρινου φλερτ – Ήλιος στον Ζυγό. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τα πάντα χωρίς διλήμματα, μοιράστε τον χρόνο σας και ικανοποιήστε όλες σας τις ανάγκες σοφά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.