Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 12-10-2017

Ημέρα που έρχεται με πολλές υποσχέσεις, αλλά και πολλές ανατροπές. Ο Ερμής σχηματίζει σήμερα ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, όψη που μοιάζει με ένα πανέμορφο κοσμικό φύλο ριγμένο στο πέλαγος του σύμπαντος. Έρχεται να μας βοηθήσει ο Ερμής προωθώντας μια σκόπιμη και αποτελεσματική προσέγγιση στον κόσμο γύρω μας, αλλά και τις ερωτικές μας σχέσεις.
Βλέπουμε τα οφέλη της οργάνωσης, της δημιουργίας λιστών, της παρακολούθησης των λεπτομερειών και της λήψης ορθών κρίσεων και αποφάσεων. Μα, τι σχέση έχουν αυτά όλα με τον έρωτα; Αν φλερτάρετε καιρός να οργανώσετε μι λίστα με διαθέσιμα πρόσωπα, και με αξιολόγηση, όχι πάντα με τα μούτρα στον πρώτο τυχόντα!

Τείνουμε να έχουμε ένα σαφές πλαίσιο πνεύματος και περισσότερη υπομονή και κοινή λογική υπό αυτήν την επιρροή. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χρόνος για να επικοινωνήσετε με εκείνους που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και μπορεί να έφερναν εμπόδια στις σχέσεις σας. Μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές και μακροχρόνιες συνδέσεις με ανθρώπους ή να πάρετε πληροφορίες που χρειαζόσαστε για να προωθήσετε τους ερωτικούς στόχους σας, καθόλου άσχημα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.