Φλερτ με τα Άστρα 12-10-2017

Πολύ σύνθετες οι επιρροές σήμερα. Σε εξωτερικό επίπεδο τΤα πράγματα δεν φαίνονται και πολύ καλά σήμερα, μιας και οι όψεις των πλανητών δεν δείχνουν να μας αγαπούν πολύ. Ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη και η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Με λίγα λόγια σήμερα θα βιώσουμε της συνέπειες ενός αστρικού καυγά ο οποίος δε θα μας αφήσει σε ησυχία. Υπάρχει η περίπτωση να έχουμε έναν συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος θα εμποδίσει πολλά από τα σχέδια και τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσεις είτε κατά την έναρξη της ημέρας, είτε παλαιότερα, ενώ ο εκνευρισμός αυτός δε θα μας κάνει να είμαστε ευχάριστη παρέα.
Κι όμως, σε ένα βαθύ επίπεδο, και σε πιο ουσιαστικό, ο έρωτας έχει εύνοια. Ο Ερμής από τον Ζυγό σε άριστη σχέση εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα υπογράφει ότι οι μετασχηματισμοί που έρχονται στην σχέση μας θα έχουν τελικά θετική επιρροή σε όλη μας την ερωτική ζωή .

Να στείλω;

Το καλύτερο, ειδικά εάν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το άτομο αυτό και δεν είναι απλά κάτι περιστασιακό θα ήταν να κάνουμε ένα βήμα πίσω σήμερα, μιας και δε θέλουμε να χαλάσουμε την πρόοδό μας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό γίνεται λίγο πιο εύκολα, μιας και δεν θα δώσουμε μεγάλη σημασία σε ένα ευκαιριακό φλερτ, επομένως οι κίνδυνοι θα είναι σχετικά μικροί, αν και ακόμα παρόντες.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα φωνάζει πυτζάμα και άγιος ο θεός, αλλά αν σώνει και ντε θέλουμε να κάνουμε κίνηση για έξω, προτιμάμε κάτι λυτό και σεμνό και δεν στοχεύουμε προς το έξαλλο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αυτό γίνεται σήμερα μιας και αν και οι πλανήτες δεν έχουν την καλύτερη όρεξη, παρ' όλα αυτά θα δείξουν μια επιείκεια στην περίπτωση που αποφασίσουμε πως αυτό που θέλουμε είναι να παρακούσουμε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.