Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-10-2017

 Κριός –Πέντε των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας δεν έχετε ερωτική διάθεση σήμερα, κάτι το οποίο θα σας αγχώσει χωρίς λόγο.

Ταύρος –Έξι των Ράβδων

Αν και είχατε καταφέρει να χτίσετε μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και το σύντροφό σας, κάποια σημαντική υποχρέωση θα σας στερήσει την ενέργεια που είχατε στην αρχή της ημέρας.

Δίδυμοι – Η Κρίση Αντίστροφα

Μπορεί να θέλατε να διατηρήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη θετική διάθεση του συντρόφου σας, αλλά ίσως η κούραση της καθημερινότητας και της συνεχούς δουλειάς να τον έχει καταβάλει.

Καρκίνος –Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και γι αυτό δεν θα καταφέρουν να σας κουράσουν σήμερα τόσο όσο φοβάστε. Η διάθεσή σας θα είναι θετική και ευχάριστη με το ταίρι σας.

Λέων –Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Είναι πιθανό να ανησυχείτε για το μέλλον σας με το σύντροφό σας, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να τρέμετε την επόμενη ημέρα. Δείτε που σας οδηγεί το παρόν και απολαύστε το.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Η ζήλεια είναι ένα πραγματικό δηλητήριο για τη σχέση σας με το σύντροφό σας και τον ρομαντισμό τον οποίο παλεύετε να επιτύχετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Ζυγός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Υπάρχουν τομείς της ζωής σας που ανακατεύονται με τα ερωτικά σας, μιας και δεν καταφέρνετε να ξεχωρίσετε τα άγχη της δουλειάς σας με το χρόνο που περνάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών

Υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση σας, ωστόσο ξέρετε να τις αντιμετωπίζετε με τα συναισθήματα, την αγάπη και τον έρωτα ως κεντρικούς οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να χάσετε.

Τοξότης – Πέντε των Ράβδων

Υπάρχει περίπτωση να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σας λόγω της ανταγωνιστικής διάθεσης που έχετε και οι δύο. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια απόσταση από ευαίσθητα θέματα.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων

Εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε σήμερα μια μελαγχολία και μια νοσταλγία για κάποιο σημαντικό πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, το οποίο δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μην ανησυχείτε και μην απογοητεύεστε εάν ο σύντροφός σας δεν απαντά στο ερωτικό σας κάλεσμα . Μπορεί να δίνετε τα δυνατά σας για να τον γοητεύσετε, αλλά τα άγχη του τον καταναλώνουν αυτήν την περίοδο.

Ιχθύς – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο πρόβλημα συνεννόησης με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε σχέση με κάποιο πρακτικό ζήτημα, γεγονός το οποίο θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.