Ερωτοσκόπιο 12-10-2017

Θετικό κλίμα και αρμονία σήμερα. Η Σελήνη από τον Καρκίνο τον οποίο και διαφεντεύει σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα μας φέρει μία γαλήνη, αναγκαία για την δημιουργία ουσιαστικότερων ερωτικών σχέσεων, είναι μία στιγμή που επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ονειρευτούν και να αισθανθούν πιο ελεύθεροι. Η Σελήνη σχηματίζει ταυτόχρονα και εξάγωνο με τον Άρη, κάτι που θα μας βοηθήσει στο να προσαρμοζόμαστε ακόμα και σε περιβάλλοντα δύσκολα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.
Παρόλα αυτά δεν είμαστε έτοιμοι για αποφάσεις, εξαιτίας του τετραγώνου Ηλίου-Σελήνης, που θα μας φέρει κάποια σύγχυση, μέσα από την σύγκρουση λογικής και συναισθήματος.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερες κινήσεις. Οι Κριοί πάρτε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί αναζητήστε την αρμονία. Οι Καρκίνοι μην φοβηθείτε κανέναν και τίποτα. Οι Αιγόκεροι να είστε πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οι Δίδυμοι είσαστε πολύ αποτελεσματικοί. Οι Τοξότες έχετε ανανεωμένη προσέγγιση . Οι Παρθένοι να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Οι Ιχθείς επενδύστε τον ρομαντισμό σας. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσέξτε τα δύσκολα περιβάλλοντα. Οι Υδροχόοι να είσαστε πιο αυθόρμητοι. Οι λέοντες αντιμετωπίζετε εσωτερική σύγκρουση. Οι ταύροι κάντε μην διστάζετε, αλλά αποφύγετε τα μεγάλα λόγια. Οι Σκορπιοί αν έχετε αέρα και άνεση στις κινήσεις σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.