Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 12-10-2017

Κριός
Τα έχεις πάρει με κάτι που έχει κάνει η αγαπημένου σου, αλλά αντί να το συζητήσεις απομακρύνεσαι για λίγο, μιας και δε θες να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Είναι ο καλύτερος χειρισμός που θα μπορούσες να έχεις κάνει. Οι ελεύθερες δεν έχετε τρελή διάθεση.

Ταύρος

Κάποια προβλήματα, ή κάποιες διαφωνίες που είχες με το ταίρι σου τελευταία ίσως να έχουν βγει ξανά στην επιφάνεια και γι αυτό έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε. Μη σκας, έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα είστε μες τα μέλια. Οι ελεύθερες τρελαίνεστε για κάποιο μανάρι.

Δίδυμοι

Τα πας καλά με τη δικιά σου, αν και σήμερα τα κέφια μπορεί να πέσουν και η διάθεση και των δύο σας να μην είναι σε τρελά επίπεδα. Θα προτιμήσετε να κρατήσετε μια μικρή απόσταση για λίγο καιρό. Οι αδέσμευτες κάπου κολλάτε με τα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Έχεις το μυαλό σου αλλού και δεν επικεντρώνεσαι στη σχέση σου τελευταία. Αυτό παίζει να το παρεξηγήσει η καλή σου και να σου κάνει κάποια μούτρα, αλλά αν μπορέσεις να της εξηγήσεις τι παίζει, όλα θα πάνε καλά. Οι ελεύθερες παίζει να σκοράρετε απόψε.

Λέων

Την έπρηξες τη δικιά σου και παρ’ όλα αυτά δεν καταλαβαίνεις γιατί σου κάνει μούτρα. Αφού δεν την έχεις αφήσει σε χλωρό κλαρί. Τσίλαρε λιγάκι και εξωτερίκευσε τα συναισθήματα που τρέφεις για πάρτη της. Αν είσαι ελεύθερη, παίζει άγρια να σκοράρεις.

Παρθένος

Τα έχεις τα νευράκια σου, ωστόσο δε χαλάς χατίρι στη δικιά σου. Ταξιδάκια, βολτίτσες, ζουζουνιές και λοιπές ρομαντοφάσεις θα έκαναν καλό και στις δυο σας. Χαλάρωσε και αυτοσχεδίασε τις ζουζουνοκαταστάσεις. Οι αδέσμευτες απλά τα σπάτε απόψε.

Ζυγός

Είσαι λίγο νευριασμένη με τη δικιά σου, ίσως και με τον εαυτό σου λίγο. Φωνάζεις συχνά και κάνεις σκηνή με την πρώτη ευκαιρία. Κούλαρε και μίλησέ της. Οι αδέσμευτες έχετε τα ίδια σπασμένα νεύρα, επομένως το φλερτ δεν είναι το δυνατό σας σημείο απόψε.

Σκορπιός

Τα κέφια σου παραμένουν καλά κι ας παίζουν αναποδιές που και που. Γουστάρεις με τη δικιά σου όσο κι αν η εξωτερική σου ζωή σε έχει κουράσει τελευταία και τα γούστα σας είναι σε τέλεια φάση. Οι αδέσμευτες είστε για να βάλετε φωτιά όπου κι ν βγείτε απόψε.

Τοξότης

Δεν είσαι και στα καλύτερά σου, αλλά η δικιά σου δείχνει κατανόηση, επομένως δεν το πολυκουράζετε. Είστε καλά παρέα, αν και θα προτιμούσες λίγο χρόνο μόνη σου, έτσι γιατί την έχεις δει αλλιώς. Οι αδέσμευτες είστε για φάγωμα και παίζει τρελά να σκοράρετε απόψε.

Αιγόκερως

Είσαι τρελή για πάρτη της, αλλά εκείνη φαίνεται να μην έχει την ίδια όρεξη με εσένα σήμερα. Δεν είναι κάτι τρελό βέβαια. Απλά χάρισέ της τον χώρο που χρειάζεται και όλα θα φτιάξουν πολύ πιο σύντομα απ' όσο νομίζεις. Οι αδέσμευτες ίσως έχετε κάνει κάποια ερωτική κουτσουκέλα σε κάποια φίλη.

Υδροχόος

Μπορεί τα κέφια σου να είναι καλά στην αρχή της ημέρας, ωστόσο παίζει να πέσουν σημαντικά όπως οδεύεις προς το βράδυ. Τόσο εσύ όσο και η δικιά σου θα έχετε όρεξη για άραγμα και όχι τίποτα τρελό. Οι ελεύθερες κάνετε κόλπα περίεργα και διδάσκετε.

Ιχθείς

Τα έχεις πάρει με τη δικιά σου και το γεγονός ότι έχεις πετάξει καμιά– δυο βαριές κουβέντες δε βοηθάει και πολύ. Χαλάρωσε και προσπάθησε να είσαι εσύ η πρώτη που θα ζητήσει συγγνώμη . Αν είσαι ελεύθερη βγες για κανένα ποτό να σου περάσουν κι εσένα τα νευράκια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.