Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 11-10-2017

Παρά την καλή δράση της Σελήνης θα πρέπει όλοι οι ερωτευμένοι, αλλά και όλοι γενικά, να είναι σήμερα πολύ προσεκτικοί στο πώς θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Δύο δύσκολες όψεις κλονίζουν τον ψυχικό μας κόσμο και μάλιστα με καρμικούς τρόπους. Ο Άρης από την καρμική Παρθένο τετραγωνίζει με ακρίβεια σήμερα τον Κρόνο από τον Τοξότη ενώ η Αφροδίτη, επίσης από την Παρθένο, κάνει όψη χιαστί με τον επαναστάτη Ουρανό από τον Κριό το φλερτ θα περάσει από το αναλυτικό και καρμικό κόσκινο της Παρθένου, αλλά το ίδιο θα διυλιστούν και οι μόνιμες σχέσεις.
Όσοι είναι σε μακροχρόνιο δεσμό, και ειδικά με κάποια διαφορά ηλικίας, μπορεί λόγω της κόντρας του Άρη με τον Κρόνο να αισθανθούν ότι υπάρχει κάποια υπερβολική εκμετάλλευση της διάθεσής τους να προσφέρουν στην σχέση. Αλλά, δεν θα μπορούν να βρουν το δίκιο τους! Πολλαπλές δεσμεύσεις και ανοιχτά σχέδια που αφορούν αναγκαστικά μερικές φορές την ζωή ενός ζευγαριού – ένα δάνειο, μια μελλοντική μετακόμιση, ένα κοινό επιχειρηματικό σχέδιο ανάμεσα σε συντρόφους – μπορεί να πάρουν σήμερα τεράστιες διαστάσεις, να έχουν προβλήματα, αλλά και να ανασύρουν ψυχολογικά προβλήματα που συνήθως τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Η δε δράση της Αφροδίτης από την Παρθένο που διακόπτει επικοινωνία με τον Ουρανό από τον Κριό, παγώνει προσωρινά έστω το φλερτ. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν μας αρέσει, κάπως νομίζουμε ότι έχουμε εκτεθεί πολύ σε μια γνωριμία και κλεινόμαστε πάλι στον εαυτό μας ή περιμένουμε από τον άλλον να κάνει μια κίνηση, αλλιώς αποφασίζουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει να κυνηγάμε χίμαιρες. Αυτό, δεν είναι αναγκαστικά κακό. Καλό το παράφορο συναίσθημα που έρχεται από τις υπέροχες όψεις της Σελήνης στον Καρκίνο,  αλλά όχι και να δώσουμε γη και ύδωρ για ένα «σ’ αγαπώ»!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.