Αστρολογικό Δελτίο 11-10-2017

Σύσφιγξη των οικογενειακών σχέσεων και του στενού μας περιβάλλοντος. Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον Καρκίνο είναι μία πάρα πολύ καλή στιγμή για να αφιερώσουμε κάποιον παραπάνω χρόνο σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά μας. Θα λάβουμε στήριξη από αυτήν αλλά και από το κοντινό μας περιβάλλον, αλλά θα χαρούμε να δώσουμε και εμείς αυτή την στήριξη.
Ταυτόχρονα έχουμε και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Με αυτή την όψη θα πρέπει να αποφύγουμε μεγάλες εντάσεις και κόπωση, καθώς με ευκολία οδηγούμαστε σε υπερβολικό άγχος και πίεση. Το ίδιο υπερβολικές καταλήγουν να είναι και οι αντιδράσεις μας. Είναι μία στιγμή που πρέπει να επιδιώξουμε κάποιο διάλλειμα.
Το τρίγωνο Σελήνης-Δία θα καταφέρει να μας δώσει ορισμένες σημαντικές αρετές, καθώς θα μας κάνει πιο ευγενείς και καλοπροαίρετους, κάτι που θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα στην επικοινωνία . Είναι μία στιγμή που πιθανότατα θα λάβουμε κάποια οικονομική στήριξη από τον κύκλο μας.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην υπερβάλετε. Οι Κριοί χρειάζεστε ένα διάλλειμα. Οι Ζυγοί μην έχετε απότομες αντιδράσεις. Οι Καρκίνοι αποκαθιστάται διάφορες σχέσεις σας. Οι Αιγόκεροι σκεφτείτε πριν δράσετε, οπλιστείτε με υπομονή . Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθήστε να δείτε και την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Οι Δίδυμοι φεύγετε από την ρεαλιστικότατα της ανάλυσής σας. Οι Τοξότες δράτε με μεγάλη συγκαταβατικότητα και ευγένεια. Οι Παρθένοι είσαστε κάπως έξω από τα νερά σας. Οι ιχθείς προσπαθήστε να αντιληφθείτε κάποιο βαθύτερο νόημα στα πράγματα. Για να αυξήσετε την επιτυχίαστον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να κάνετε μία πιο προσεκτική ανάλυση της κατάστασης. Οι Υδροχόοι ζητήστε κάποια πιθανή στήριξη. Οι Λέοντες προσπαθήστε να μείνετε στασχέδιά σας. Οι Ταύροι ίσως να αναζητάτε κάτι με λάθος τρόπο. Οι Σκορπιοί αντιμετωπίζετε ορισμέναπροβλήματα στην επικοινωνία. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Δίας
Ερμής
Εξάγωνο
Κρόνος
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Ερμής
Τετράγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.