Ερωτική Σελήνη 11-10-2017

 Σελήνη στον Καρκίνο, είναι σαν να λέμε ψαράκι στο νερό! Δηλαδή, η ακριβώς σωστή συνθήκη! Σήμερα λοιπόν λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα η ωραία των ουρανών περνάει στον Καρκίνο, το ζώδιο που κυριαρχεί, στο υδάτινο, ποτάμιο βασίλειό της. Αφήνει γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Διδύμους, άρα η νυχτιά που θα μας οδηγήσει στις 11 του μήνα είναι με την Σελήνη Κενή Πορείας, αφήνοντάς μας μια περίεργη αίσθηση, κάπως σαν την Σταχτοπούτα τα μεσάνυχτα, αφού από τον αέρινο Δίδυμο με το πολύ φλερτ που μπορεί να έχει προηγηθεί μας πιάνουν ξαφνικά οι ανάγκες μας να χουχουλιάσουμε στο σπίτι – και σε μια μόνιμη αγκαλιά .
Ο κωδικός της ημέρας είναι η επανασύνδεση, βέβαια. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο ανάμεσα στην Σελήνη στον Καρκίνο, τον νιόφερτο στον Σκορπιό Δία και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Πολύ, πολύ συναίσθημα έρχεται να ευνοήσει την επιστροφή σε παλιές αγκαλιές, αλλά με ανανεωμένο το πάθος, με μια καινούρια φλόγα που θα κάψει κάθε λάθος!

Όταν έχουμε ενεργοποιημένα και τα τρία ζώδια του Νερού όπως σήμερα ο έρωτας μοιάζει να κωπηλατεί σε νερά γεμάτα ρεύματα, να καταδύεται σε ωκεάνια βάθη, να λάμνει σε ήσυχες λίμνες, δηλαδή κάνει τα πάντα! Μην ξεχνάμε ότι το Νερό είναι ο πρωταρχικός καθρέφτης, έτσι στα βαθιά και παλλόμενα συναισθήματα που θα μας ανακινήσει η Σελήνη θα αντικατοπτριστούν όλοι μας οι πόθοι, όλες μας οι ανάγκες. Μην χάσετε την ευκαιρία να παραδεχτείτε έναν έρωτα, και στον ίδιο σας τον εαυτό και στο άτομο που σας αφορά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.