Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-10-2017

Είπε το 13 μήπως σας έλειψε, και έκανε εμφάνιση πάλι ως Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας! Η αλήθεια είναι ότι τόσες φορές που το έχουμε αντιμετωπίσει δεν μας φοβίζει πια, αλίμονο. Επίσης αλήθεια είναι ότι έχει και τα θετικά του, πέρα από την μυθολογία που το συνοδεύει. Είναι ένας αριθμός όμως που αυτενεργεί, μας παρασύρει, οπότε δώστε βάση στη διαίσθησή σας για να πληροφορηθείτε αν όντως ο γοητευτικός άγνωστος είναι καλή περίπτωση, το 13 θα σας ψιθυρίζει ότι αξίζει τον κόπο ακόμα κι αν πρόκειται για κανονική παγίδα!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Σήμερα φυλάξτε τον εαυτό σας από τον υπερβολικό ερωτικό εγωισμό και από την υπερβολική σιγουριά στο φλερτ. Είστε έξυπνο πουλί, αρχηγικών τάσεων, και το 13 είναι ο τρόπος που πιάνονται τα έξυπνα πουλιά στα δίχτυα του καρμικού και δύσκολου έρωτα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Ίσως ειδικά εσείς να ευνοείστε από το 13, αρκεί να θυμόσαστε ότι πρέπει να πάρετε εσείς τις όποιες ερωτικές αποφάσεις . Πίσω από μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να χαμογελάει η μοίρα . Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, αρκεί να κρατάτε εσείς τα ηνία.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η μισή καρμική καρδιά – γιατρέ μου – του 13 οφείλεται στο 3, κάτι που σας συνδέει μαζί του φυσικά. Η τάση σας να προσφέρετε χαρά σε όλους μπορεί σήμερα ειδικά να φανεί πολύ γοητευτική σε κάποιους ανθρώπους, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να βρουν την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτούν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Τι 4 τι 13, ουσιαστικά το ίδιο νούμερο είναι, απλά το 13 έχει περισσότερο καρμικό φορτίο από το δικό σας το καθαρό τεσσάρι. Μπορείτε να ασκήσετε την γοητεία σας, μπορείτε να φλερτάρετε με την καρδιά σας, η ημέρα σας ευνοεί. Αν όμως είναι εύκολο, αφήστε κατά μέρος τα παιχνίδια, μην γίνεται το κακό μπλέξιμο κάποιου άφταιγου ανθρώπου!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η τάση σας να ψάχνετε ηδονές μπορεί σήμερα να φανεί κρίσιμη και να έχει συνέπειες. Γιατί εσείς μπορεί να θέλετε ένα απλό ερωτικό ξέσπασμα, αλλά τελικά να βρεθείτε στα πατώματα για κάποιον άνθρωπο χωρίς να καταλάβετε πώς και γιατί. Εντάξει, τα πατώματα είναι παρεξηγημένα, καλή θέα έχει κάποιος στον έρωτα από τα πατώματα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είστε ιδανική περίπτωση σήμερα για να ξεσπάσει την τάση εκμετάλλευσης κάποιος επιτήδειος του έρωτα! Είστε δοτικοί άνθρωποι, αλλά πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας, όχι να αφήνετε τον καθένα να σας χρησιμοποιεί.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Έχετε μια γαργαλιστική διάθεση, κάτι σας σπρώχνει να εξερευνήσετε τα όρια του έρωτα, ακόμα και να τα σπάσετε. Αυτό σε γενικές γραμμές είναι καλή τάση. Αρκεί να μην έχετε ήδη μια σχέση και την παίξετε κορώνα γράμματα για μια παρόρμηση της στιγμής…

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Ο δυναμισμός σας μπορεί να γίνει σήμερα η παγίδα του έρωτα. Μπορεί  επίσης να θελήσετε να πετάξετε τα πάντα για να ακολουθήσετε κυριολεκτικά το ερωτικό σας πεπρωμένο .  Πολύ όμορφο για ταινία, πολύ δύσκολο αν θα πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες αυτής της παρόρμησης για πάντα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είστε από τους ανθρώπους που μπορούν να δαμάσουν και την πιο δύσκολη μέρα. Αλλά τόσα απανωτά 13, μπορεί να σας έχουν κουράσει. Ξέρετε πάντως πώς να βρείτε το κέντρο βάρους σας και πώς να εξασφαλίσετε τρυφερότητα, αλλά για τους άλλους, ο εαυτός σας είναι λίγο παραμελημένος σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.