Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-10-2017

Κριός
Η προσοχή σας πρέπει να είναι εφισταμένη αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχει μία τάση σε εσάς να εξωτερικεύετε τον εκνευρισμό και το άγχος σας προς λάθος κατευθύνσεις, δείξτε αυτοέλεγχο.

Ταύρος

Μπορείτε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή σε ένα γενικότερο επίπεδο. Αν το καταφέρετε αυτό, θα έχετε και την κατάλληλη διάθεση και σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Είστε ευνοημένοι να κοιτάξετε μέσα στις καταστάσεις. Προσοχή όμως, δεν είστε ακόμα σε θέση να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, αναζητήστε την διαφορά μεταξύ των δύο.

Καρκίνος

Είστε τώρα σε μία ανανεωμένοι φάση, πολύ πιο δεκτικοί αν επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να αναπτυχθούν, αν και δυσκολεύεστε να τα εξωτερικεύσετε. Βήμα-βήμα όμως θα το καταφέρετε.

Λέων

Να είστε έτοιμοι σήμερα, καθώς μπορεί να συμβούν διάφορες καταστάσεις που χρίζουν μίας πολύ πιο προσεκτικής και διαφορετικής ανάλυσης από τα συνηθισμένα, να είσαστε σε εγρήγορση.

Παρθένος

Είστε σε μία πάρα πολύ περίεργη φάση, καθώς η δυνατότητά σας να πάρετε αποφάσεις δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη, λόγω των περίπλοκων καταστάσεων. Βρείτε ισορροπίες, μπορείτε.

Ζυγός

Να είστε σίγουροι πως τα πράγματα τώρα είναι σε μία καλύτερη κατάσταση και εσείς μπορείτε να εξωτερικεύσετε τον ερωτισμό που σας διέπει. Να είσαστε έτοιμοι για την κίνησή σας.

Σκορπιός

Δεν θέλετε να δείτε ορισμένες καταστάσεις κατάματα και γι’ αυτό δημιουργείτε δικαιολογίες ώστε να υπεκφύγετε. Δείξτε όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό και στις δυνάμεις σας.

Τοξότης

Έχετε την τάση αυτή τη στιγμή να είστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί έχετε μία τόσο ευγενική ψυχή, η οποία τώρα μπορεί να αναδυθεί από μέσα σας. νοιώστε άνετα ως προς αυτό.

Αιγόκερως

Για ποιον λόγο να αφήσετε σε μικρά πράγματα να μην επιτρέψουν σε κάτι όμορφο να αναπτυχθεί; Δείξτε κάποια υπομονή σε σχέση με άσχετες καταστάσεις, ώστε να επιτρέψετε στον ερωτισμό σας να εξωτερικευτεί.

Υδροχόος

Φοβάστε και αυτό είναι δίκαιο. Έχετε κάθε δικαίωμα να φοβάστε και να νοιώθετε κάποια ανασφάλεια, μην αφήνετε σε αυτά όμως τα συναισθήματα να καθορίζουν τις πράξεις σας.

Ιχθείς

Αν αφήνετε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί με άσχετα από αυτά που ζητάτε ζητήματα, σύντομα καταλαβαίνετε πως βγαίνετε από τον στόχο σας. μην το κάνετε, διεκδικήστε τον ρομαντισμό και τα όνειρά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.