Ερωτοσκόπιο 11-10-2017

 Ευαισθησία και ένταση συναισθημάτων σήμερα. Τώρα η σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα, αλλά ευγενή. Ίσως δυσκολευόμαστε κάπως να ανοιχτούμε σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, όμως ο ερωτισμός μας θα είναι δυναμικός. Ταυτόχρονα, είμαστε προστατευτικοί απέναντι στο αγαπημένο μας πρόσωπο.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία προσθέτει θετικά μέσα στην ημέρα, καθώς μας υποστηρίζει να πλησιάσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, ενώ ταυτόχρονα αποκτούμε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση.

Παρόλα αυτά, πρέπει με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο να δείξουμε κάποια προσοχή, καθώς κυρίως τα εργασιακά ή οικονομικά άγχη μας οδηγούν σε μία ένταση που την εξωτερικεύουμε με άσχημο τρόπο.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην έχετε παράλογες αντιδράσεις. Οι κριοί μην ξεσπάτε στα λάθος άτομα. Οι Ζυγοί καταφέρνετε να είστε πιο μετρημένοι. Οι Καρκίνοι είστε πιο ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή. Οι Αιγόκεροι πάρτε τον χρόνο σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε πιο ευγενείς και προσιτοί. Οι Δίδυμοι δυσκολεύεστε στις αποφάσεις σας. Οι Τοξότες είστε  πολύ επικοινωνιακοί. Οι Παρθένοι μπορείτε να έχετε σήμερα μια πιο χαλαρή βραδιά. Οι Ιχθείς να είστε πιο ρεαλιστές σε ορισμένα ζητήματα. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να δείτε τα πράγματα με ένα πιο ήρεμο μάτι . Οι Υδροχόοι κάντε ό,τι είναι αναγκαίο και όχι κάτι περισσότερο. Οι λέοντες έχετε ρεαλιστική προσέγγιση . Οι ταύροι μην επηρεάζεστε από τρίτους. Οι Σκορπιοί μελετάτε από την αρχή ορισμένα ζητήματα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.