Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-10-2017

Κριός
Δείτε τις καταστάσεις έτσι όπως είναι, γενικότερα και πέραν του ερωτικού τομέα. Θα δείτε κάποια αναταραχή. Τώρα δείτε την αξία της ισορροπίας στην ερωτική σας ζωή, επιδιώξτε την λοιπόν.

Ταύρος

Η ημέρα δεν είναι ούτε καθαρά θετική, αλλά ούτε και θετικά αρνητικοί. Έτσι, από την πλευρά σας συνδυάζετε ένταση ερωτισμού, αλλά και διάφορες ζαβολιές που χαλάνε την κατάσταση

Δίδυμοι

Μείνετε πιο σταθεροί σε ορισμένες θέσεις σας, καθώς θα προκαλέσετε πρόβλημα αν δεν καταφέρετε να το κάνετε αυτό. Σπάτε ορισμένες ισορροπίες όταν δυσκολεύεστε να συντονιστείτε αποτελεσματικά.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην χάσετε αυτή την εύνοια που σας χαρίζει η ημέρα, είναι μία κατάλληλη στιγμή για την δράση σας. προσεγγίζετε με μεγάλη ευαισθησία το παρελθόν σας.

Λέων

Πρέπει να αντιληφθείτε τις καταστάσεις πριν συμβούν. Μην φοβάστε, δεν «υποχρεούστε» να το κάνετε αυτό. Σας το προτείνουμε μόνο επειδή τώρα ευνοήστε να το κάνετε.

Παρθένος

Να είστε σαφείς. Αλλά και αν δεν καταφέρνετε να είστε, θα μπορέσετε με πολύ μεγάλη επιτυχία να αυτοσχεδιάσετε και να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Όμως, μην αναβάλετε!

Ζυγός

Είναι μία σημαντική ημέρα για πολλούς. Πιθανότατα θα συναντήσετε μέσα στην ημέρα ορισμένες ευγενείς και θετικές συμπεριφορές. Μην δώσετε αφορμή για να χαλάσεις αυτό.

Σκορπιός

Μπορεί να πάτε σήμερα ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, αλλά περάν της διαίσθησής σας, προσπαθήστε να δείτε και την ρεαλιστική ανάλυση των καταστάσεων.

Τοξότης

Είναι για εσάς μία πάρα πολύ καλή στιγμή. Η ευγένεια και η θετικότητά σας δίνει μία δυνατή γοητεία, που κάνει την διαφορά. Έχετε ένα μάτι που πετάει και προκαλεί το ενδιαφέρον .

Αιγόκερως

Δεν είστε και τόσο ευδιάθετοι σήμερα. Ή, αν η ημέρα ξεκινήσει κάπως θετική, φαίνεται πως το βράδυ θα σας αφήσει με μπόλικα άγχη. Μην το εξωτερικεύσετε αυτό σε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.

Υδροχόος

Να είστε ήρεμοι σήμερα. Μην δώσετε καμία αφορμή για να υπάρξουν χαρακτηρισμοί που δεν ταιριάζουν σε εσάς. Να είστε πιο χαλαροί και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στο τέλος της ημέρας.

Ιχθείς

Θα ήταν κάπως σημαντικό να βγάλετε προς τα έξω την ευγένειά σας, καθώς και ευνοήστε να το κάνετε αυτό, αλλά και η ημέρα το ζητάει γενικότερα. Μην φοβηθείτε να δράσετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.