Φλερτ με τα Άστρα 11-10-2017

Υπάρχει μια πολύ παράξενη στις συνέπειές της όψη που ολοκληρώνεται σήμερα, το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι στην τελική όπου εμπλέκεται ο Κρόνος μιλάμε για μεγάλα ζητήματα, οπότε τα εντελώς προσωπικά μας πεδία μένουν κάπως έξω. Όχι τελείως, κάπως. Αυτή η όψη βέβαια θα φέρει παιδικά τραύματα στην επιφάνεια, ειδικά στους άντρες, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό για τον έρωτα, η αγάπη ανθίζει μέσα από την παραδοχή των τραυμάτων.
Η ημέρα κατά τα λοιπά είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτές που έχουμε ζήσει την τελευταία περίοδο και αυτό χάρη στις όψεις που απ' ό,τι φαίνεται σήμερα δείχνουν μεγάλη επιείκεια μαζί μας. Πιο συγκεκριμένα το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού θα είναι μια μεγάλη ανάσα ελευθερίας και ξεγνοιασιάς όσον αφορά την καθημερινότητά μας, ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ωροσκόπο θα κάνει και αυτό τα μαγικά του κάνοντας τη διάθεσή μας πολύ ευχάριστη. Ωστόσο το αστέρι της βραδιάς θα είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη, η οποία θα μας φέρει καλοτυχία και θα κάνει το κέφι μας να ανέβει περισσότερο απ' ό,τι ελπίζαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Να στείλω;

Εννοείται! Με σύνοδο Ερμή και Άρη και το ρωτάμε βρε κορίτσια; Βουτάμε βουρ στο ψητό και κάνουμε παιχνίδι με τα ψηφιακά μέσα της νέας εποχής. Η τύχη μας θα είναι απίστευτη σήμερα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό το κάνουμε με εξαιρετικά μεγάλη άνεση, μιας και η γοητεία μας έχει σπάσει ταβάνι. Δεν κολλάμε σε μικρά κόμπλεξ και ανησυχίες . Άσε που παίζει να βρούμε και ακριβώς αυτό που ψάχναμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα παρακαλάει για γουστόζικα και κεφάτα ρούχα. Μερικοί δημιουργικοί και μη καθιερωμένοι συνδυασμοί δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αρκεί ωστόσο να είναι κομψοί και με γούστο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται άνετα σήμερα, μιας και οι πλανήτες δείχνουν να έχουν μεγάλη επιείκεια, ωστόσο μάλλον δεν υπάρχει λόγος να παρακούσουμε μιας και τα πράγματα δείχνουν τέλεια σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.