Συλλέξαμε 10+1 περιπτώσεις εκπληκτικών πατεράδων οι οποίοι για χάρη των παιδιών τους έκαναν μοναδικά πράγματα! Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

1. Ο μπαμπάς από την Κίνα που κουβαλάει κάθε μέρα στους ώμους τον ανάπηρο γιο του σε απόσταση 30 χιλιομέτρων  για να πάει στο σχολείο!2. Ο μπαμπάς που μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε Batmobil για τα 5α γενέθλια του γιου του. 3. Ο πατριός, παρακαλώ, που μετέτρεψε το αναπηρικό καροτσάκι του γιου του σε άρμα μάχης για να γιορτάσουν το Halloween.4. Ο πατέρας που χτυπάει όλες τις ζωγραφιές του γιου του σε τατουάζ από τότε που ήταν 5 χρονών. 


5. Ο single πατέρας που δεν ήξερε να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης του και πήγε σε σχολή για να μάθει να τη χτενίζει!6. Ο πατέρας που για να μη νιώθει άσχημα το παιδί του μετά το χειρουργείο μεταμόρφωσε το αγαπημένο του αρκουδάκι ακριβώς όπως και το παιδί του. 7. Ο πατέρας που ντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα επειδή η κόρη του ήθελε να ντυθεί κακός λύκος!


8. Ο πατέρας που παρά την κούραση της μέρας διαβάζει παραμύθια στην κόρη του στο κατάμεστο μετρό.


9. Ο πατέρας που κάθε μέρα ετοιμάζει για τους γιους του τα πιο ευφάνταστα ταπεράκια με φαγητό!


10. Ο πατέρας που συμμετέχει με τον ανάπηρο γιο του σε όλα τα αθλητικά events, ακόμα και μαραθωνίους, λειτουργώντας ως τα... πόδια του παιδιού του!


11. Ο πατέρας (και η μητέρα) που χτύπησαν σε τατουάζ στα πόδια τους το αιμαγγείωμα που έχει η κόρη τους ώστε να μη νιώθει διαφορετική.


Τους αξίζουν πολλά μπράβο!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.