Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-10-2017

Κριός
Δεν πρέπει να σας σταματήσει αυτή τη στιγμή τίποτα, διότι η εύνοιά σας είναι πάρα πολύ μεγάλη, ακόμα και στην προσέγγιση ενός τόσο απαιτητικού στόχου, όπως το παρελθόν σας.

Ταύρος

Ο αισθησιασμός σας είναι βέβαιο πως προκαλεί ιδιαίτερες εντυπώσεις. Δεν περνάτε απαρατήρητοι και έτσι δύσκολα θα αντισταθείτε από το να προκαλέσετε να ζηλόφθονα αισθήματα ενός προσώπου.

Δίδυμοι

Να είστε βέβαιοι για τον εαυτό σας, καθώς την δεδομένη στιγμή έχετε ένα μυστικό όπλο, το οποίο ονομάζεται επικοινωνία και είναι πολύ αυξημένο και σωστά στοχοθετημένο.

Καρκίνος

Να έχετε πιο χαλαρή διάθεση σήμερα. Μπορείτε μέσασε ένα τρυφερό και ιδιαίτερα ρομαντικό πλαίσιο να επικοινωνήσετε και τελικά να έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων

Αν και η ημέρα είναι αρκετά θετική στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα ευνοϊκή σε ό,τι αφορά το ερωτικό παρελθόν, προσέξτε πολύ κακόβουλες επιθέσεις τρίτων, αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Είστε σε μία θέση να δημιουργήσετε ευχάριστο κλίμα ακόμα και από εκεί που δεν προκύπτει αναγκαστικά. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως στη δική σας περίπτωση λαμβάνετε κάποιο ενδιαφέρον .

Ζυγός

Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη, αλλά δεν στρέφεται σε πολύ ουσιαστικό βάθος του αισθηματικού σας κόσμου, με αποτέλεσμα το παρελθόν να γίνεται δύσκολος στόχος.

Σκορπιός

Είναι μία νέα εποχή για εσάς, η οποία εδραιώνει μία σπουδαία αλλαγή στον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς από τώρα οι κινήσεις σας διέπονται από ερωτισμό και δυναμικότητα.

Τοξότης

Είσαστε σε θέση να αλλάξετε από τώρα πολλά πράγματα. Βάζετε στόχους και είσαστε ανανεωμένοι και κερδίζετε σιγά-σιγά έδαφος σε σχέση με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας.

Αιγόκερως

Να είσαστε θετικοί σήμερα. Δύσκολο, ε; Όντως, δεν μπορείτε ακόμα να είστε τόσο θετικοί, όσο δυναμικοί. Επενδύστε λοιπόν στον δυναμισμό σας, ερωτικά στους στόχους σας σήμερα.

Υδροχόος

Μην κάνετε μία κίνηση στην οποία δεν πιστεύετε πραγματικά. Στρέψτε την αισιοδοξία σας εκεί που βλέπετε πως πραγματικά αυτή τη στιγμή αξίζει, μην χαραμίσετε μία καλή ημέρα.

Ιχθείς

Είστε ακόμα ρομαντικοί και τρυφεροί, όμως σήμερα φαίνεται να μπορείτε πολύ πιο επιτυχημένα να επενδύσετε αυτά τα συναισθήματα σε ερωτικούς στόχους επανασύνδεσης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.