Ερωτοσκόπιο 10-10-2017

Είσοδος από σήμερα σε μία περίοδο αναζήτησης της δύναμής μας. Ο Δίας τώρα εισέρχεται στον Σκορπιό. Ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο αναζητούμε την δύναμή μας. Από τώρα δουλεύουμε την ισχυρή πλευρά του εαυτού μας, αποκτούμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ακλόνητη θέληση . Θα καταφέρουμε να υπερβούμε φόβους, ανασφάλειες και αδυναμίες, μπαίνοντας σε μία νέα τροχιά καταστάσεων. Ταυτόχρονα, αναπτύσσουμε πιο έντονα την μυστηριακή μας πλευρά και μαθαίνουμε νέους τρόπους για να εκφράζουμε την γοητεία μας. Η επιρροή αυτής της διέλευσης διαρκεί έως και τις 8 Νοεμβρίου του 2018.
Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα-ο οποίος κυβερνά τον Σκορπιό, στον οποίον γίνεται και η διέλευση-θα δώσει μία αρνητική χροιά στην ημέρα, καθώς θα οδηγήσει ανθρώπους στο να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Δεν λείπει όμως και η πολύ θετική όψη του τριγώνου της Σελήνης με τον Ερμή, χάρις την οποία θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε βγάζοντας προς τα έξω από εμάς, αλλά και από τους άλλους ευγενή αισθήματα.

Έναν πιο ανέμελο χαρακτήρα θα μας δώσει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Πολύ προσοχή όμως, διότι μας οδηγεί σε καταστάσεις που πιθανώς σύντομα θα μετανιώσουμε.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε ερωτικοί και πιο ευδιάθετοι. Οι Κριοί εκπέμπετε γοητεία. Οι Ζυγοί έχετε πιο διασκεδαστική κατεύθυνση . Οι Καρκίνοι γίνεστε ευγενείς και προσιτοί. Οι Αιγόκεροι βγάζετε έναν επιθετικό έρωτα.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αξιοποιείται την επικοινωνία με ιδιαίτερα ερωτικό τρόπο. Οι δίδυμοι καταφέρνετε να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Τοξότες γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Οι Παρθένοι είστε υποστηρικτικοί και αυτό θα μαγνητίσει. Οι Ιχθείς προσπαθείτε να βρείτε ένα ουσιώδες νόημα πίσω από όλα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε δυναμικοί και δεν βάζετε όρια. Οι Υδροχόοι δεν φοβάστε να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Οι Λέοντες προσέξτε το περιβάλλον σας. Οι Ταύροι είστε σαγηνευτικοί. Οι Σκορπιοί μαγεύετε με τον δυναμισμό και το μυστηριώδες πέπλο γύρω από εσάς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.