Ερωτική Σελήνη 10-10-2017

Σήμερα η Σελήνη είναι σε ένα κρεσέντο ερωτικής δυναμικής! Βρίσκεται στους αέρινους και επικοινωνιακούς Διδύμους, που λατρεύουν το φλερτ, ενώ είναι ταυτόχρονα σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό, τετράγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο, όπως και με τον Άρη ,τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, λίγο πριν αυτός εγκαταλείψει την χώρα των σχέσεων για να μπει στον καρμικό Σκορπιό του πάθους, σε αντίθεση με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ουρανό! Μιλάμε για μέρα σκέτη φωτιά, με πολλαπλές σημασίες και μηνύματα!
Πρώτα και κύρια πρέπει να προσέξτε πολύ, μα πάρα πολύ, την δύσκολη σχέση τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μια υγιής σχέση μπορεί να υποβληθεί σε κάποιες ελαφρώς δυσάρεστες στιγμές. Αυτό μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί κάνοντας μια επιπλέον προσπάθεια να ευχαριστήσετε τον άνθρωπό σας και να συμβιβαστείτε για να διατηρήσει την αρμονία .

Οι μη ικανοποιητικές σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από έλλειψη εμπιστοσύνης ή άλλες μορφές μη σεβασμού. Το να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για οικειότητα με έναν άνθρωπο που φλερτάρετε, θα προκαλούσε προβλήματα λόγω της απροσεξίας σας και των χαμηλών προτύπων. Σαν να λέμε, επειδή είναι χαμηλά ο πήχης περνάνε όλοι, κι αυτοί που δεν αξίζουν!

Ένα νέο φλερτάκι τώρα θα ήταν δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Θα περάσουν αρκετές δοκιμασίες όμως οι σχέσεις που δημιουργούνται σήμερα για να βεβαιωθούμε για αμοιβαία αγάπη, σεβασμό και πίστη . Κι αυτό επιτείνεται από την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο.

Η καλή και ευνοϊκή σχέση της φεγγαρένιας νεράιδας με τον Ουρανό και τον Δία βέβαια, μπορεί να ακυρώσει όλες τις δυσκολίες, αρκεί να συντονιστούμε σωστά μαζί της.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.