Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 10-10-2017

Ναι μεν ο Αριθμός του Ερωτικού Πεπρωμένου της ημέρας είναι το δυναμικό και γόνιμο 3 – που το λατρεύουμε, αλλά πατάει και σε 3 καθαρά 10άρια: δέκα για την ημερομηνία, δέκα για τον μήνα και δέκα γιατί το 2017 είναι έτος δέκα! Πολλοί κύκλοι τελειώνουν, πάρτε τις αποφάσεις σας και θα δείτε ότι όλα είναι δυνατά στον έρωτα, αν ανακαλύψετε πρώτα την δική σας δύναμη!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Είναι η τέλεια ευκαιρία να τελειώνετε με σχέσεις που ναι μεν είναι ήδη τελειωμένες, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Είναι η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα και να κερδίσετε πραγματικά όσα αξίζετε στον έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Είστε από την φύση σας ντροπαλοί και αναβλητικοί. Μια μέρα σαν τη σημερινή όμως, με τον δυναμισμό και την διάθεση για μοίρασμα, μπορεί να ας βγάλει από το καβούκι σας και να σας επιτρέψει να φλερτάρετε όπως αξίζετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η μέρα σας και δεν το συζητάμε! Κλείνετε κιτάπια, σχίζετε ατζέντες και πάτε παρακάτω και σε όποιον αρέσει. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την σημερινή ημέρα επέτειο της πιο όμορφης σχέσης της ζωής σας, αυτής που έρχεται!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Η σημερινή δύναμη του 3 δένει και κουμπώνει τέλεια με την αίσθηση που έχετε εδώ και μέρες ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στα ερωτικά σας. Ναι, πρέπει να αλλάξει. Αλλά, εσείς είστε που θα πάρετε τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες, κανείς άλλος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Όλα όσα έχετε ποθήσει σε ένα κρυφό επίπεδο, μέσα στο μυαλό σας, ήρθε η ώρα να τα παραδεχτείτε και να τα πραγματοποιήσετε. Μην αναβάλλετε άλλο την εκπλήρωση των πόθων σας, δεν έχετε αντοχές!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Μπορεί να είστε από τους ανθρώπους που είναι σταθεροί στις σχέσεις τους και προσφέρουν περισσότερα από όσα παίρνουν, αλλά και η θυσία έχει και όρια.  Αν αισθάνεστε ότι σας έχουν αδικήσει κάποιοι άνθρωποι, δικαιούστε κι εσείς να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Μια παράξενη και γλυκιά δύναμη σας ξεσηκώνει, σας αρέσει η ιδέα ότι από το τίποτα κι από το πουθενά μπορεί να εμφανιστεί ένας άνθρωπος που να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην ζωή σας. Ναι, είναι πολύ πιθανό αυτό το ενδεχόμενο σήμερα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η διαίσθηση σας, που συνήθως δεν της επιτρέπετε να πάρει τα ηνία γιατί προτιμάτε την λογική, σήμερα είναι οξυμένη και σας παρέχει πολλές πληροφορίες για την ποιότητά των σχέσεών σας. Ακούστε την, θα βγείτε κερδισμένοι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι μια μέρα που σας κινητοποιεί και σας κάνει να βρεθείτε στο προσκήνιο. Θα δείτε ότι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις ιδέες σας και ακόμα περισσότερο μοιάζουν αυτές οι ιδέες να είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ασκήσετε την γοητεία σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.