Φλερτ με τα Άστρα 10-10-2017

Μπορεί η ημέρα να μην είναι εξαιρετικά τυχερή, ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο διάστημα. Το μεγάλο γεγονός και όλης της περιόδου αυτής βέβαια είναι το πέρασμα του αστραποβόλου Δία στον σκοτεινό, παθιασμένο, μονίμως ερωτευμένο αλλά και για πολλούς λόγους θυμωμένο Σκορπιό. Οι αρνητικές όψεις της ημέρας είναι κυρίως οι δύο μεγάλες αντιθέσεις που κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτήν την περίοδο, αυτή μεταξύ του Δία και του Ουρανού και αυτή μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου. Ωστόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα κάνει τα πράγματα λίγο καλύτερα, ενώ η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα μας χαρίσει στιγμές ανακούφισης, σχετικής ηρεμίας και σε κάποιες περιπτώσεις λίγη περισσότερη τύχη σε σχέση με το φλερτ.
Να στείλω;

Μπορούμε να στείλουμε και να κάνουμε ένα κάποιο παιχνίδι, ωστόσο με την πρώτη στραβή που θα δούμε θα ήταν καλό να αρχίσουμε να κόβουμε επαφή για σήμερα μιας και τα πράγματα μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο και ως συνήθως πολύ λιγότερο ριψοκίνδυνο από το προηγούμενο, μιας και δεν υπάρχει μεγάλη συναισθηματική σύνδεση. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να είμαστε πολύ τυχερές απόψε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι βολικό. Δεν προτιμάμε τα ρούχα που μας περιορίζουν για απόψε και αντ' αυτού προτιμάμε κάτι που να μας χαρίζει ελευθερία κινήσεων και άνεση.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αν και όπως πάντα είναι το πιο ριψοκίνδυνο σενάριο. Το ιδανικό για άλλη μια φορά θα ήταν να μην παρακούσουμε τους πλανήτες και να ακολουθήσουμε όσο μπορούμε τα θέλω τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.