10-10-2017 : Πλανητικές Ώρες

Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι o παντοδύναμος θεός του πολέμου, ο Άρης, ο οποίος σήμερα φαίνεται να έχει ανάμεικτες διαθέσεις, μιας και το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να είναι αρνητικό και να μας δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά τα επαγγελματικά και οικογενειακά μας θέματα, ωστόσο το γεγονός πως η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο μαζί του είναι πιθανό να μας χαρίσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά τα συναισθηματικά μας. Πιο συγκεκριμένα, λόγω του τετραγώνου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε βάρος από τους ανωτέρους μας στο εργασιακό μας περιβάλλον και ακόμη χειρότερα να δράσουμε επιθετικά σε σχέση με αυτό. Θα ήταν καλό να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίσουμε πιθανές αδικίες, αντιπαραθέσεις και πιέσεις από τα άτομα που είναι ιεραρχικά ανώτερα από εμάς στον επαγγελματικό μας χώρο με καθαρό μυαλό και λογική. Μπορούμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, αλλά να είμαστε ταυτόχρονα προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο καταθέτουμε τα θέματα τα οποία μας απασχολούν. Όσον αφορά τα οικογενειακά μας, είναι πιθανό να έχουμε κάποια ισχυρή κόντρα με κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο το οποίο μπορεί να νιώθουμε πως μας εμποδίζει σε σχέση με κάτι που θέλουμε να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τέλος, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη πρόκειται να κάνει λίγο καλύτερα τα πράγματα για την αισθηματική μας ζωή, μιας και θα υπάρχει μια τρυφερή αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα έχουμε με το ταίρι μας, ακόμη και αν δεν υπάρχει πάντα καθαρή επικοινωνία .
Ο πιο ενεργός αστρολογικά πλανήτης σήμερα είναι η Σελήνη, η οποία λόγω της αντίθεσής της με τον Κρόνο είναι πιθανό να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε σε καθημερινή βάση.

Μήπως γεννηθήκατε Τρίτη;

Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν γεννηθεί αυτήν την ημέρα της εβδομάδας βρίσκονται υπό την κυριαρχία του πανίσχυρου και συχνά ανεξέλεγκτου θεού του πολέμου, του Άρη. Ως εκ τούτου τα άτομα αυτά είναι πιθανό να εκφράζουν με επιθετικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους σε σχέση με θέματα με τα οποία οι ίδιοι πιστεύουν πως έχουν αδικηθεί, ενώ συχνά επιβάλλουν την άποψή του -ή έστω προσπαθούν να την επιβάλλουν- μιας και νιώθουν ακόμη και δυστυχισμένοι εάν δεν περάσει το δικό τους. Αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό βέβαια, μιας και οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί Τρίτη σπάνια έχουν άδικο σε σχέση με την άποψη που εκφράζουν, μιας και είναι συνήθως ορθολογιστές με εξαιρετικές ικανότητες όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων και ειδικότερα θεμάτων που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά . Είναι γενικά πολύ ευχάριστη παρέα, αρκεί βέβαια κανείς να μην διαφωνήσει έντονα μαζί τους σε σχέση με κάποιο θέμα που οι ίδιοι θεωρούν πως είναι μεγάλης σημασίας.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.