Αστρολογικό Δελτίο 10-10-2017

Ξεκινά μία περίοδος δύναμης και μυστηρίου, από σήμερα. Ο Δίας πλέον εισέρχεται στον Σκορπιό. Αυτή η μακριάς επιρροής διέλευση θα μας δώσει μέσα στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο διαρκεί και επηρεάζει, την ευκαιρία να αναπτύξουμε την εσωτερική μας δύναμη, αλλά και να μάθουμε τους τρόπους μέσω των οποίων θα την εξωτερικεύουμε επιτυχημένα. Οπλιζόμαστε από σήμερα με μεγάλη δύναμη στόχευσης, με θέληση και αυτοπεποίθηση. Δεν λείπει όμως και η μυστηριώδης μας πλευρά. Πολλοί θα αρχίσουν να εξερευνούν από τώρα τον μυστικισμό, τον εσωτερισμό και τον αποκρυφισμό. Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε στα σχέδιά μας και στην δράση μας τις σκιές και την μυστικότητα. Η επιρροή αυτής της σημαντικότατης διέλευσης διαρκεί έως και τις 8 Νοεμβρίου, του 2018.
Ο ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη ου κυβερνά τον Σκορπιό, στον οποίον γίνεται η σημερινή διέλευση, δηλαδή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη επηρεάζει αρνητικά την ημέρα, καθώς άνθρωποι θα προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν και να μας ρίξουν από την θέση στην οποία με κόπο φτάσαμε. Με ιδιαίτερη προσοχή και σε συντονισμό με την διέλευση όμως, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την κατάσταση.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθείτε να βρείτε την πηγή της δύναμής σας. Οι Κριοί εξετάστε και τις λεπτομέρειες. Οι Ζυγοί να είσαστε πιο προσηλωμένοι. Οι Καρκίνοι βγάζετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Οι Αιγόκεροι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε την οργή σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο χαλαροί και επικοινωνιακοί. Οι Δίδυμοι μπορείτε να επενδύσετε σήμερα στην επικοινωνία . Οι Τοξότες είστε πολύ πιο δυναμικοί. Οι Παρθένοι καταφέρνετε να παίξετε σημαντικό ρόλο στις ζωές άλλων ανθρώπων. Οι Ιχθείς βρείτε την μαγεία στα απλά καθημερινά πράγματα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι Υδροχόοι πιθανώς να πειραματιστείτε ε νέα πράγματα. Οι Λέοντες προσέξτε να μην υποτιμηθεί η θέση και η ισχύς σας. Οι Ταύροι είσαστε πιο ήρεμοι και αποζητάτε ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις. Οι Σκορπιοί μπαίνετε σε μία περίοδο αναζήτησης της δύναμής σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Τρίγωνο
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Ερμής
Σελήνη
Τετράγωνο
Αρης
Σελήνη
Αντίθεση
Κρόνος
Σελήνη
Αντίθεση
Ωροσκόπος
Ερμής
Εξάγωνο
Κρόνος
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Ερμής
Τετράγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Πλούτων
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.