Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών
Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό επειδή τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα και απροσδιόριστα.

Ταύρος –Πέντε των Κυπέλλων

Αντιλαμβάνεστε πως το ταίρι σας βρίσκεται σε σύγχυση και θέλετε πολύ να προφέρετε τη βοήθειά σας, ωστόσο πρέπει πρώτα να σιγουρευτείτε πως την χρειάζεται.

Δίδυμοι –Ιππότης των Σπαθιών

Νιώθετε πως τα συναισθήματά σας τρέχουν πιο γρήγορα από τη λογική σας αυτήν την περίοδο και ίσως γι αυτό έχετε την ανησυχία πως χάνετε τον έλεγχο των επιλογών σας.

Καρκίνος –Η Σελήνη

Είναι πιθανό να κάνετε τον εαυτό σας να πιστέψει πως δεν υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες για εσάς αυτήν την περίοδο, ωστόσο ένα νέο πρόσωπο είναι πιθανό να ταράξει τα νερά.

Λέων –Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ξέρετε πώς να κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει καλύτερα και να ανέβει ψυχολογικά ακόμη και όταν υπάρχουν σημαντικές παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και σήμερα ίσως έρθει η ώρα να το κάνετε.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Η ερωτική σας ζωή είναι αυτήν την περίοδο μια από τις βασικότερες πηγές ευτυχίας και γαλήνης, μιας και νιώθετε την ασφάλεια και την τρυφερότητα του συντρόφου σας συστηματικά.

Ζυγός –Επτά των Σπαθιών

Ίσως βρίσκεστε σε απόσταση -είτε ψυχική είτε σωματική- από το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο και γι αυτό νιώθετε την έντονη επιθυμία να γυρίσετε σε μια παλιότερη εποχή της σχέσης σας.

Σκορπιός -  Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν για εσάς κατά την διάρκεια της ημέρας όσον αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σας, ωστόσο στην συνέχεια της ημέρας τα συναισθήματα θα αναλάβουν.

Τοξότης – Ο Ήλιος Αντίστροφα

Κάποιοι φόβοι του παρελθόντος σε σχέση με το ταίρι σας αρχίζουν αργά αλλά σταθερά να εξαφανίζονται τώρα μιας και αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Αιγόκερως – Άσσος των Σπαθιών Αντίστροφα

Κάποια ισχυρή διαφωνία ίσως διχάσει σήμερα εσάς και το ταίρι σας, μιας και τόσο εσείς, όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα υποστηρίζετε ισχυρά τη θέση σας, χωρίς να κάνετε πίσω.

Υδροχόος – Πέντε των Ράβδων Αντίστροφα

Είναι λογικό να φοβόσαστε για σχετικά παράλογα πράγματα όσον αφορά τη σχέση σας κατά καιρούς, ωστόσο το γεγονός ότι εκφράζετε κάθε μικρή ανησυχία ίσως προσβάλλει το σύντροφό σας.

Ιχθύς -  Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Κάποιο άγχος που είχατε τον τελευταίο καιρό ίσως εξαφανιστεί από τη ζωή σας σήμερα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη σχέση σας ακόμη περισσότερο.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.