Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 10-10-2017

Πολλά παράλληλα πλανητικά γεγονότα συνοδεύουν, σαν σμήνος, την τεράστια μετακόμιση του Δία, ο οποίος αφήνει τον Ζυγό και την επικράτεια της διπλωματίας και των σχέσεων για να εισέλθει ακριβώς σήμερα στον Σκορπιό και στα σκοτεινά, καρμικά νερά του πάθους, της ζήλιας, της παράφορης αγάπης αλλά και της εκδίκησης. Από σήμερα και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2018 που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό ό,τι είναι όμορφο θα γίνει εκτυφλωτικά όμορφο και ό,τι μας πονάει θα μας πονάει αφόρητα! Μην φοβάστε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην αντέχουμε, αυτό το σύμπαν είναι φτιαγμένο στα μέτρα μας…
Σήμερα λοιπόν ολοκληρώνεται και η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον ανάδρομο Χείρωνα από τους Ιχθείς, οπότε είναι ενεργό όλο το τρίγωνο των καρμικών ζωδίων, Σκορπιός, μέσω Δία, Παρθένος μέσω Αφροδίτης και Ιχθείς μέσω ανάδρομου Χείρωνα. Για να βρείτε γιατρειά σε κάθε ερωτική πληγή θα πρέπει να αντέξετε διαδικασίες χωρίς αναισθησία, η ημέρα δεν έχει παρηγοριές, είναι φτιαγμένη από ωμή δύναμη και πάθος .

Ταυτόχρονα έχουμε τον Άρη να πραγματοποιεί από την Παρθένο όψη μισού εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα, συνθήκη που δίνει την απαραίτητη εσωτερική φλόγα για να αντέξουμε όλα όσα πρέπει να περάσουμε για τον έρωτα. Η εσωτερική δύναμη αναδύεται με τον πιο ουσιαστικό τρόπο.

Ο Ήλιος από τον Ζυγό τέλος κάνει ένα πεντάγωνο – θετική όψη – με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. είναι ακριβώς η επιρροή που χρειαζόμαστε για να μην αφεθούμε στην εκδικητικότητα, είναι το ελαφρύ άγγιγμα μιας νοσταλγίας για ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας επιτρέψει αν χρειαστεί να πούμε ένα αντίο να το κάνουμε με ευγένεια και καλή καρδιά . Καλό κουράγιο!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.