Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-10-2017

Κριός
Ο έντονος ερωτισμός σας θα μπορέσει να επενδυθεί εξαίσια μέσα στην ημέρα. Είσαστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα από όσα κανείς αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να νομίζει.

Ταύρος

Η ημέρα σας καλεί να είσαστε πολύ πιο χαλαροί και ελεύθεροι στις κινήσεις σας. Όντως, δεν έχετε την θέληση να είστε σοβαροφανείς και θέλετε να μείνετε χωρίς αναστολές μέσα στην ημέρα.

Δίδυμοι

Είσαστε σε θέση να δημιουργήσετε νέους κόσμους, από εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείτε μπορεί να πείσει το άτομο που σας αφορά.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι πολύ θετική για ορισμένες κινήσεις πιο ελεύθερες και με λιγότερη στρατηγική ανάλυση. Μην προσπαθείτε να κάνετε το τέλειο, χαλαρώστε και γίνετε πιο αυθόρμητοι.

Λέων

Μην σας φοβίζει τίποτα. Όμως, έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την στιγμή που θα σας γίνουν επιθέσεις.

Παρθένος

Η ημέρα θα καταφέρει να σας προσφέρει τα δώρα της. Είναι μία στιγμή κατά την οποία πρέπει πραγματικά αυτή τη φορά να πάρετε την απόφαση της άμεσης και αμετάκλητης δράσης.

Ζυγός

Είναι μεγάλο λάθος να αφήσετε σήμερα τον αισθηματικό τομέα και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς είστε πολύ ευνοημένοι και στο κάτω-κάτω ο ερωτικός τομέας θα καταφέρει να σας ξεκουράσει.

Σκορπιός

Είσαστε ανανεωμένοι, αν και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Τώρα καταφέρνετε σε πρώτο επίπεδο να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, προχωρώντας μπροστά.

Τοξότης

Είσαστε πλέον μέσα σε έναν νέο κόσμο, ο οποίος για ένα μεγάλο διάστημα θα διαμορφώνεται, έως ότου να πάρει την τελική του μορφή. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Είσαστε πολύ πιο αυθόρμητοι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα, ίσως γίνεστε και κάπως αγενείς και απότομοι, αν και δεν χάνετε καθόλου από ερωτισμό.

Υδροχόος

Να μην χάνετε την αισιόδοξη διάθεσή σας και μην αποβάλετε για κανέναν λόγο τον ιδιαίτερο και ζηλευτό δυναμισμό σας, διότι ο δυναμισμός γενικότερα ευνοείται αυτή τη στιγμή

Ιχθείς

Κρατάτε για σήμερα ιδιαίτερα την θετικότητά σας και τα ευγενή σας συναισθήματα. Όμως τώρα μπορείτε να τα τοποθετήσετε πιο αισιόδοξα μέσα στο ερωτικό παιχνίδι της ημέρας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.