Tatoo, Κάψα κι Επανάσταση

Όλοι ξέρουμε γι ποιόν μιλάμε: είναι ο τύπος ο περίεργος, ο μυστήριος, ο σeξυ που σε κοιτάει και λιώνεις, που φοράει μπουφάν δερμάτινο το χειμώνα και αμάνικο μπλουζάκι με στάμπα το καλοκαίρι, το οποίο το συνδυάζει με μυς μεγαλύτερους από το μέλλον σου. Αυτό όμως που σε τρελαίνει, σ' αρρωσταίνει και σε κάνει ανήμπορο να του αντισταθείς είναι φυσικά τα απίστευτα τατουάζ του. Συνήθως κάτι πολύ μάτσο όπως ένας λύκος, ένα λιοντάρι κι άλλα ζώα που μπορούν να σε φάνε, ή κάποιο σύμβολο, το οποίο αν ρωτήσεις γιατί το έχει χτυπήσει θα σου πει: "σημαίνει πολλά για μένα". Ναι γιατί ποιόν δεν έχει στιγματίσει ο βογομιλικός σταυρός; Είναι λίγο ψωναρίωνας το παιδί και το ξέρει καλά, αλλά αυτά τα τατού σε λιώνουν κάθε φορά. Τον πλησιάζεις, του μιλάς (ενώ αποβάλεις καμιά δεκαριά λίτρα ιδρώτα από πάνω σου) και τον ρωτάς διάφορα για την μυστηριώδη και γοητευτική προσωπικότητά του. Κάποια στιγμή σου πετάει μια μπηχτή πως είναι gαy κι εσύ λάμπεις από αγνή ευχαρίστηση. Παρ' όλα αυτά πάντα φοβάσαι την χυλόπιτα, επομένως δεν κάνει κίνηση. Πώς όμως μπορείς να τουμπάρεις το εξωτικό αυτό μανάρι που έριξε την άγκυρά του στα θέλω σου και δεν θα σε αφήσει να τον ξεχάσεις μέχρι να καταφέρεις να ρίξεις αυτόν τον ερωτιάρη κούκλο πειρατή; Η απάντηση δεν είναι σε καμία περίπτωση απλή, αλλά υπάρχουν μερικές τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τον κάνεις δικό σου.
Ο πρώτος και κύριος τρόπος είναι το γράψιμο. Πρέπει φυσικά να του μιλήσεις αρχικά για να σε προσέξει, όμως στη συνέχεια πρέπει να τον φτύσεις, να τον αγνοήσεις να μην του δώσεις καμία σημασία. Αυτό ενεργεί διπλά, μιας και έτσι, αν αυτός προσπαθήσει να έρθει ξανά σε επαφή μαζί σου, αυτό σημαίνει πως ενδιαφέρεται, ενώ αν συνεχίσεις να τον γράφεις καταφέρνεις να τον εξαγριώσεις  και να τον κάνεις να σε θέλει και να σε διεκδικεί ακόμη πιο πολύ. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, κλασικό κολπάκι και τα σχετικά.

Ένας άλλος τρόπος είναι τα κοινά ενδιαφέροντα. Δεν εννοώ ωστόσο ακριβώς αυτό που νομίζεις. Το θέμα δεν είναι να τον κάνεις να πιστεύει πως έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας, αλλά να του δείξεις -αν αυτό είναι δυνατό- πως εσύ είσαι καλύτερος από εκείνον στα πράγματα που του γουστάρουν. Πχ. του αρέσουν τα βελάκια; Προκάλεσέ τον σε έναν αγώνα και σκίσ' τον στην ευστοχία. You can't fake that φυσικά, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός ώστε και να είσαι καλός στα βελάκια και να ασχολείται κι αυτός, τότε είσαι κομπλέ.

Ο τρίτος και τελευταίος τρόπος είναι το σοφιστιλίκι. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς να παραστήσεις πως κατέχεις ακόμη κι αν δεν ισχύει μιας και με πολύ μεγάλη ευκολία μπορείς να προσποιηθείς πως έχεις κάνει διατριβή επάνω σε ένα θέμα, ακόμη κι αν είσαι εντελώς άσχετος, αρκεί να είναι κι αυτός το ίδιο άσχετος με εσένα. Βλέπεις, τα μανάρια αυτά συνήθως -και όχι πάντα- δεν είναι τα πιο μορφωμένα και για αυτό εξιτάρονται όταν βλέπουν πως κάποιος έχει περισσότερες ακαδημαϊκές γνώσεις από τους ίδιους, μιας και νιώθουν πως αρχίζουν να γίνονται δύσκολοι στόχοι. Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να του μοστράρεις τις γνώσεις σου, χωρίς ωστόσο να γίνεις σπαστικός.

Αυτά είναι λοιπόν τρία βασικά τιψ που μπορούν να σου δώσουν προβάδισμα στο άγριο πεσιλίκι που έμπλεξες. Χρησιμοποίησε αυτές σου τις γνώσεις με σοφία και στρατηγική και μπορεί να ρίξεις το έξαλλο ματσομάναρο με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ' ό,τι φανταζόσουν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.