Βλέπεις τον τίτλο. Και από περιέργεια είπες να πατήσεις “κλικ”. Πρώτον, γιατί τα smoothies είναι το trend των τελευταίων χρόνων και δεύτερον γιατί πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις έξι κιλά. Καταλαβαίνω και πρέπει να σε συγχαρώ για την απόφαση που πήρες. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι.

Σε έναν μήνα από τώρα (τον 15αύγουστο δηλαδή) ελπίζω να βρισκόμαστε διακοπές ή έστω σε κάποια παραλία. Οπότε, ναι! Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουμε δίαιτα και μέχρι τότε να έχουμε τις ιδανικές αναλογίες για το μαγιό. Και ποια είναι η ιδανική δίαιτα; Αυτή που μας προτείνει η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Κλείω Δημητριάδου.

Και αναρωτιέσαι τώρα γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Καταρχήν, μην νομίζεις ότι θα τρεφόμαστε μόνο με smoothies. Είπαμε, δεν προετοιμαζόμαστε και για το catwalk της Victoria’s Secert. Σίγουρα όμως αυτά τα απολαυστικά ροφήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στo ημερήσιο διατροφικό μας μενού. Δεύτερον, τα smoothies μας ενυδατώνουν. Και η ενυδάτωση είναι πού σημαντική τώρα που ο ήλιος καίει. Τρίτον, προκαλούν το αίσθημα του κορεσμού και μας κρατούν μακριά από ατασθαλίες και τσιμπολογήματα. Και τέταρτον, θα έχουμε μια γρήγορη απώλεια βάρους.

P.S.: Προς τα κάτω θα βρεις το διατροφικό μενού, καθώς και μια συνταγή με smoothie bowl που θα σε ξετρελάνει!


 

Extra Info!
Tα smoothie bowls είναι smoothie στο μπολ σε πιο στέρεα μορφή, ώστε να είναι περισσότερο χορταστικά

Η συνταγή:Γενικές οδηγίες:*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.Επιμέλεια: Ιωάννα ΚούρουΚράτα το
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.