Ερωτoγενείς ζώνες: πάτα τα κουμπιά, babe!

Ναι, μπορεί να είμαστε ανώτερα πλάσματα διανοητικά, μπορεί να έχουμε φτάσει στα άστρα – ή και όχι – μπορεί να ξέρουμε πολλά – προς τίποτα το κόβω – αλλά στο θέμα των βασικών ενστίκτων δεν είμαστε παρά μικρά ενόργανα αυτόματα, που λειτουργούν ακόμα και χωρίς την θέλησή τους με συγκεκριμένους τρόπους. Αυτό έχει τα προβλήματά του, γιατί τρώμε χωρίς να θέλουμε για παράδειγμα, έχει όμως και τα καλά του γιατί παράγεται ηδονή και χωρίς να το παλέψουμε πολύ. Οι Ερωτoγενείς ζώνες θα ήταν σοβαρός λόγος να αμφιβάλουμε για την ελεύθερη βούλησή μας, αφού πατώντας κάποιος τα κουμπιά μπορεί να γίνει η ζημιά – του πόθου – αλλά είναι τόσο μα τόσο ευχάριστο που δεν πειράζει, κι αυτή η ελευθερία πολύ υπερεκτιμημένη είναι…
Με τα καλώδια σε σέρνω

Είναι τόσο αυτοματική η διαδικασία των ερωτoγενών ζωνών, που κάποιοι επιστήμονες – θέλουμε να τους γνωρίσουμε, το ομολογούμε – κατάφεραν μόνον με διοχέτευση μικρών ηλεκτρικών φορτίων στα κατάλληλα σημεία να φέρουν σε Big O  όλες μα όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στο πείραμα, ακόμα και αυτές τις κακές που δεν είπαν τίποτα σε εμάς τις υπόλοιπες και το χάσαμε τέτοιο ωραίο πείραμα, τόσο εγωίστριες.

Αλλά μην κάνεις ηλεκτροσόκ στον άνθρωπο

Φυσικά όταν λέμε ότι πρέπει να πατηθούν τα κουμπιά, δεν εννοούμε ότι πρέπει να κυκλοφορείς με teaser και να μοιράζεις ηλεκτροσόκ, αν και δεν είναι αναγκαστικά κακή ιδέα με τόσους παράξενους που κυκλοφορούν εκεί έξω… Αν εσύ δεν θέλεις να τον αφήσεις στον τόπο τον άλλον, αρκεί να παίζεις λίγο με τα κουμπιά του ώστε να πάρει μπροστά.

Σιγά το νέο…

Μα, δεν εννοούμε να πάρει μπροστά όταν έχει έρθει η ώρα και η στιγμή. Εκεί κάνε ό,τι θες. Το ζήτημα είναι να ανάψει το μηχάνημα που παράγει αναστεναγμούς ΠΡΙΝ βρεθείτε μόνοι σας. Ακόμα και πριν αποφασίσετε να γίνεται ζευγάρι . Γιατί εδώ είναι το κερασάκι στην ερωτική τούρτα: είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο – όλο με τέτοια ασχολούνται οι επιστήμονες, το παρατηρήσατε; - ότι αν κάποιος νιώσει από μια τυχαία επαφή ότι υφίσταται διέγερση, δεν μπορεί να αντισταθεί με την ίδια ευκολία που θα το έκανε αν δεν υπήρχε έναυσμα. Αν εκείνος ο συνάδελφος στην δουλειά σε ενδιαφέρει αλλά δείχνει πολύ απασχολημένος με το φωτοτυπικό, την επόμενη φορά που θα θες να πάτε για καφέ – φιλικά ντε – μην του το πεις, ψιθύρισέ του στο αυτί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.