Ερωτικά Αστρολογικά Τips 8-9-2017

Κριός
Μην αγχώνεστε για ζητήματα τα οποία δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε. Έχετε αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση .

Ταύρος

Προσπαθείτε ίσως να πάρετε τον χρόνο σας, αναφορικά εμ κάποιο σχέδιο που έχετε σχετικά με ορισμένες πιο σημαντικές κινήσεις για το πρόσωπο που σας αφορά, μην χάνετε όμως πολύ χρόνο.

Δίδυμοι

Έχετε μία ιδιαίτερη δυνατότητα στην επικοινωνία, η οποία προκαλεί έκπληξη στο άτομο που σας αφορά. Είναι μία καλή ώρα για ορισμένες πιο απαιτητικές κινήσεις, μην μένετε απ’ έξω.

Καρκίνος

Είστε από τα άτομα που θα εκπέμπουν μεγάλη γοητεία απόψε. Είναι ιδανική στιγμή για να επενδύσετε αυτή σας την πλευρά, όμως όχι για μία απλή περιπέτεια, αλλά για ένα πιο ουσιαστικό φλερτ.

Λέων

Είστε ευνοημένοι να κάνετε κάποια πιο σημαντική κίνηση σήμερα. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Είναι η ώρα για να δράσετε με πρωτοτυπία.

Παρθένος

Δεν είναι καλή ιδέα να λείψετε από το ερωτικό παιχνίδι σήμερα. Μην αφήνετε ζητήματα του πρόσφατου παρελθόντος να σας ρίχνουν, να κάνετε με βεβαιότητα την κίνησή σας.

Ζυγός

Είστε ρομαντικοί και πραγματικά έτοιμοι για μεγάλα βήματα, μέσα στον ερωτικό σας κόσμο. Είναι λοιπόν η ώρα για να πάρετε τις αποφάσεις, να μετρήσετε τα πράγματα και να πάρετε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Μην αφήσετε σε τίποτα να χαλάσει μία όμορφη βραδιά. Το καλύτερο θα ήταν να έχετε κάνει έναν δικό σας σχεδιασμό, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην κίνησή σας.

Τοξότης

Μην κάνετε πίσω αυτή της στιγμή, καθώς η αισιοδοξία σας είναι σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα. Έχετε ευκαιρία για να προσεγγίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, πάρτε αποφάσεις .

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε το άτομο που σας αφορά. Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον θα κάνετε την κίνησή σας είναι σε θέση να δημιουργήσει τις εκπλήξεις που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Αυτή τη στιγμή ακλουθείτε μία προσεκτική μέθοδο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, αν και σε κάποιον βαθμό αυτή η μέθοδος γίνεται υποσυνείδητα. Επενδύστε την μέθοδο αυτή στην ερωτική σας ζωή

Ιχθείς

Θα ήταν προτιμότερο για σήμερα να αποφύγετε κινήσεις για τις οποίες δεν νοιώθετε σίγουροι και έτοιμοι. Είναι πιθανόν να έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις, αποτρέψτε το ενδεχόμενο σοβαρού λάθους.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.