Ερωτικά Αστρολογικά  Τips 7-9-2017

Κριός
Κάνετε ορισμένες επανεκτιμήσεις. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώσει. Γενικά είναι ημέρα μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων. Εσείς είσαστε από τους πιο ευνοημένους ως προς αυτό.

Ταύρος

Η τρυφερότητα και η στοργή που θέλετε και καταφέρνετε να βγάλετε προς τα έξω σήμερα, είναι σε θέση να δημιουργήσει μία νέα εικόνα για εσάς, προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Μην φοβηθείτε αν δείτε πως ορισμένες καταστάσεις πηγαίνουν πιο γρήγορα από ό,τι σχεδιάζατε. Είναι πιθανόν να είστε λίγο αμήχανοι ως προς αυτό, αλλά πρέπει απλά να πάτε με τη ροή των πραγμάτων.

Καρκίνος

Δεν είναι στιγμή ακριβώς για αυτό που λέμε ξεκούραση, καθώς είναι ημέρα αλλαγών για εσάς και αυτό απαιτεί έναν ψυχικό κόπο. Βέβαια, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε την αρμονία .

Λέων

Βρίσκεστε σε μία πολύ καλύτερη φάση της ερωτικής σας ζωής, καθώς αυτή τη στιγμή γνωρίζετε και το τι ζητάτε και τον τρόπο με τον οποίον θα χρειαστεί να το διεκδικήσετε.

Παρθένος

Είναι ώρα αλλαγών και εσείς ξέρετε πολύ καλά τι πάει να πει αυτό. Έχετε ήδη προετοιμαστεί ψυχικά για αυτό το ενδεχόμενο, αλλά οι άλλοι δεν το γνωρίζουν αυτό, κάντε την κίνησή σας.

Ζυγός

Η αρμονία που έχει αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά-σιγά στον εσωτερικό συναισθηματικό σας κόσμο θα βγαίνει όλο και με μεγαλύτερη ένταση προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός

Καθώς αντιμετωπίζετε κατάματα ζητήματα του παρελθόντος, από την ερωτική σας ζωή, θα καταφέρετε να τα αντιμετωπίσετε και να τα ξεπεράσετε με ιδιαίτερη ευκολία και συνέπεια.

Τοξότης

Είναι στιγμή για να μην φανείτε υποχωρητικοί. Μην δώσετε αξία εκεί που δεν πρέπει, αλλά μην γίνεστε υπερβολικοί απέναντι σε μικρά πράγματα. Βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών.

Αιγόκερως

Είστε μέσα σε αυτούς που θα καταφέρουν με μεγαλύτερη επιτυχία να κάνουν την ερωτική τους προσέγγιση σήμερα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Είναι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών και εσείς είστε πολύ καλά εκπαιδευμένοι σε κάτι τέτοιο. Είναι η στιγμή να βγάλετε προς τα έξω ένα γοητευτικό πρόσωπο που δεν θα αφήνει περιθώρια σε κανέναν για να αντισταθεί.

Ιχθείς

Αν προσέξετε κάπως την εστίασή σας και τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζετε ορισμένα πράγματα, θα καταφέρετε να συντονιστείτε με την γενικότερη θετικότητα της ημέρας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.