Ερωτικά Αστρολογικά Τips 6-9-2017

Κριός
Επιτρέψτε στην εκρηκτικότητά σας να βγει από τον εσωτερικό σας εαυτό και να παρουσιαστεί. Μην φοβηθείτε να την εκδηλώσετε, καθώς σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία πολύ7 σημαντική στιγμή, καθώς θα βρείτε και πάλι το βήμα σας. Βρίσκετε την ουσία στα συναισθήματά σας και έχετε μία διαφορετική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή

Δίδυμοι

Δεν σας σταματάει τίποτα σήμερα από την προσέγγιση σας και αυτό είναι το στοιχείο το οποίο σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες στον τομέα του έρωτα.

Καρκίνος

Κάνετε μία καταβύθιση στα πιο απόμακρα σημεία της ψυχής σας και αυτό, πέραν των γενικότερων δυνατοτήτων που σας ανοίγει, θα σας δώσει να καταλάβετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Λέων

Έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε ορισμένες σκέψεις που έχετε, ώστε να τις βάλετε σε μία σειρά, παίρνοντας καλύτερες αποφάσεις . Μην φοβηθείτε να αλλάξετε γνώμη αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Είναι μία στιγμή κατά την οποί θα πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Ξεπεράστε την οποιαδήποτε υποψία που σας διαταράσσει τη αυτοπεποίθηση, μάθετε βαθύτερα από τι υλικό είστε φτιαγμένοι

Ζυγός

Είναι μία στιγμή κατά την οποίαν μπορείτε να κοιτάξετε την συναισθηματική σας ζωή με ένα άλλο μάτι . Μπορείτε να βρείτε την ουσία και αν έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός

Δεν είναι στιγμή να κάνετε πίσω. Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνετε τους άλλους ανθρώπους καλύτερα απ' ό,τι νομίζετε και έτσι έχετε την ευκαιρία να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Το μεγάλο και έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το αγαπημένο σας πρόσωπο σας επιτρέπει να δείτε την ουσία των πραγμάτων, κάτι που ξεπερνά την διασκέδαση και φτάνει στην βαθύτερη αγάπη .

Αιγόκερως

Δεν είναι στιγμή για να αλλάζετε γραμμή πλεύσης. Αυτό σημαίνει όπως πρέπει να συνεχ'ισετε να μένετε ανοιχτεί δίπλα στο πρόσωπο που σας αφορά, δείτε εμπιστοσύνη .

Υδροχόος

Είτε έτοιμοι για περισσότερα απ' ό,τι νομίζετε. Πρέπει να έχετε την δύναμη να άνετε το επόμενο βήμα, για να πετύχετε τον βασικό σα συναισθηματικό στόχο, αυτής της περιόδου.

Ιχθείς

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τον εαυτό σας. Αυτό, διότι αυτή η ώρα είναι εκείνη η οποί σας χαρίζει την αυτογνωσία. Έτσι, θα μπορείτε αυτή τη δυνατότητα να την εξωτερικεύσετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.