Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός
Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις . Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη στιγμή πρόκειται να δυσκολευτείτε πολύ, απέναντι σε αυτές.

Ταύρος

Μην επιμένετε στην ίδια κίνηση, ξανά και ξανά, σαν να πηγαίνουν όλα καλά. Έχετε καταλάβει ήδη ίσως, πως πρέπει η μέθοδός σας να υποστεί ορισμένες αλλαγές, για να έχει αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Υπάρχει μία σύγκρουση σήμερα, καθώς είστε ταυτόχρονα ρομαντικοί και εκνευρισμένοι. Μπορεί λοιπόν να δημιουργήσετε μία ρομαντική βραδιά, αλλά ύστερα να τα τινάξετε όλα στον αέρα, να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Δείτε τα πράγματα με μία ματιά ώριμη και προσγειωμένη. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να ξέρετε πως δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να συναντηθείτε με νέο πρόσωπο.

Λέων

Η θετική σας διάθεση είναι πιθανόν να σας κάνει να φαίνεστε σαν σταγόνα μέσα σε έναν τεράστιο ωκεανό. Το κλίμα γενικά δεν είναι τέλειο, λάβετε αυτό υπόψιν σας απόψε.

Παρθένος

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε σήμερα την κίνησή σας, θα χρειαστεί να είστε πραγματικά πάρα πολύ προσεκτικοί. Διατηρήστε μία γραμμή βασική, αποφεύγοντας υπερβολές.

Ζυγός

Δεν είστε ακόμα σε μία συναισθηματική κατάσταση, κατά την οποία θα ετοιμαστείτε για ορισμένα πιο σημαντικά βήματα στην συναισθηματική σας ζωή . Γι' αυτό και οι κινήσεις σας δεν έχουν μεγάλη πνοή.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην λέτε άλλα την μία ημέρα και άλλα την άλλη. Θα χρειαστεί να είστε συνεπείς ή τουλάχιστον να κάνετε μία καλή εντύπωση σε ζητήματα συνέπειας, προς το παρόν .

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος αυτή τη στιγμή. Η προσέγγιση του ερωτικού σας κόσμου πρέπει να είναι κάτι το οποίο σας δημιουργεί ευχαρίστηση και θετική διάθεση.

Αιγόκερως

Υπάρχουν θέματα τα οποία ακόμα δεν έχουν πάρει την σωστή τους ροή. Αυτό θα σας δυσκολέψει σε ορισμένες κινήσεις, προς στιγμήν. Σύντομα όμως θα γίνουν ανατροπές.

Υδροχόος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία εμφανίζεστε πολύ κοινωνικοί και, ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνετε, έχετε τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον ορισμένων καινούριων ατόμων.

ΙχθείςΚάθε μέρα για την ερωτική ζωή ενός ατόμου είναι σε θέση να ανοίξει ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο. Προς το παρόν, σκεφτείτε το τι ακριβώς θέλετε να αφορά αυτό το κεφάλαιο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.