Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

>Κριός
Προσπαθήστε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας, τα οποία έχουν μεγάλο ρομαντισμό.

Ταύρος

Είστε ευδιάθετοι και έχετε όρεξη για διασκέδαση. Όμως, πρέπει να προσέξετε, μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις βλέπετε ως μεγάλα λάθη, διατηρήστε τον έλεγχο της κατάστασης.

Δίδυμοι

Έχετε διάθεση και ισχυρή θέληση, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή . Είναι η κατάλληλη ώρα για να τις βάλετε μπροστά.

Καρκίνος

Η αίσθηση ανανέωσης που έχετε θα είναι εξωτερικευμένη. Δεν είναι στιγμή για να κρύβεστε. Είναι πολύ πιθανόν να σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αν βγείτε έξω.

Λέων

Έρχεστε πολύ κοντά στο να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα. Δεν είστε σε θέση όμως ακόμα για ορισμένες σημαντικές συζητήσεις. Ίσως γίνεστε παρορμητικοί, με τον λάθος τρόπο.

Παρθένος

Αν ξεπεράσετε ορισμένα προσωπικά ζητήματα τα οποία σας προκαλούν ανασφάλειες και ίσως σχετίζονται με το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας.

Ζυγός

Δεν βρίσκεστε στην φάση του να ξεκινήσετε έναν σοβαρό δεσμό, αυτή τη στιγμή. Αυτό μάλλον είναι κάτι το οποίο έχετε καταλάβει και από μόνοι σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γυρίζει στο κεφάλι σας ένα ζήτημα το οποίο αφορά το ερωτικό σας παρελθόν. Μην αφήσετε όμως σε κάτι τέτοιο να χαλάσει την διάθεσή σας.

Τοξότης

Η θετική σας διάθεση σας βοηθά σήμερα να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να πολιορκήστε από ένα άτομο και σήμερα θα ε΄σιτε σε θέση να το αντιληφθείτε.

Αιγόκερως

Έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίον κάνετε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα, ώστε να εντοπίσετε πιθανά λάθη και αστοχίες. Αυτό θα σας κάνει καλύτερους στο φλερτ.

Υδροχόος

Κοιτάτε μπροστά στο μέλλον και βλέπετε τη ζωή σας μαζί με ο αγαπημένο σας πρόσωπο. Για εσάς αυτή δεν είναι μία στιγμή ρεαλισμού, ζήστε αυτή την ώρα το όνειρο.

Ιχθείς

Αυτό που νοιώθετε είναι κάτι αληθινό και ειλικρινές. Μην προσποιήστε πως δεν το νοιώθετε. Αντίθετα, εξωτερικεύστε το, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μην μένετε πίσω, είναι ώρα για δράση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.