Ο Άρης στην Παρθένο: το κυνήγι της τελειότητας

Είναι μια στιγμή που θα μπορέσουμε κάπως να ασχοληθούμε με την πρακτική πλευρά της ζωής, όχι βέβαια απαλλαγμένη από συναίσθημα . Η Παρθένος που υποδέχεται τον Άρη κακώς θεωρείται ζώδιο άνευ συναισθημάτων – όσο κι αν ξενίζει αυτό, άνευ συναισθημάτων ζώδιο είναι ο Ζυγός . Η εισβολή του Παρθένου Άρη πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στις 5:34 πμ.
Οι ενέργειες μπορούν να είναι παραγωγικές ή έμμονες, ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού του έντονου κύματος περφεξιονισμού. Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να ξεκινήσετε να βρίσκετε λύσεις - δεν είστε πλέον απλά σε φάση να μιλάτε για να το πώς θα κάνετε κάτι καλύτερα, κάνετε πραγματικά κάτι. Αλλά αν κολλήσετε σε κατάσταση κριτικής και προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους (είναι λάθος αυτό που πάω να κάνω, είναι πάρα πολύ μεγάλο το έργο για μένα, δεν θα είμαι ποτέ έτοιμος/η) αυτό μπορεί να είναι ένας μη παραγωγικός χρόνος, και ο πανικός, που σχετίζεται με τις ποιότητες του Άρη, θα κάνει την εμφάνισή του.

Ο Άρης στον Παρθένο μπορεί να προκαλέσει θυμό, εάν μια κατάσταση δεν πληροί συγκεκριμένα πρότυπα. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να είναι λογικά ή παράλογα - όπως με όλα τα ζώδια, η ενέργεια της Παρθένου τρέχει το φάσμα από το άσπρο έως το μαύρο. Η υγιής εκδήλωση θα μοιάζει με μια καθαρή, ενδυναμωτική αναβάθμιση. Η οργή / η απογοήτευση στην πτώση μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια εργασία (στον εαυτό σας ή σε έναν εξωτερικό στόχο). Αυτό που είναι σπάταλο ή άδικο είναι αδίστακτα αποκομμένο από τις επιθυμίες μας. «Έτσι γίνονται τα πράγματα και γίνονται σωστά» - αυτή είναι η ξεκάθαρη στάση μας. Η ανθυγιεινή εκδήλωση θα απαιτούσε σαδιστική επιμονή σε ένα αδύνατο να επιτευχθεί πρότυπο. Καταλήγετε να τιμωρείτε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο, λόγω ενός μικροσκοπικού ελαττώματος.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που έχει επιφορτιστεί με την κριτική για το τι λείπει και τι δεν είναι αρκετά καλό. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Άρης οδηγείται να βρει το αόριστο βραβείο - μόνο μία ακόμα προσαρμογή και θα βρείτε την τάδε απολαβή ή θα το κάνετε τέλειο το δείνα πράγμα. Σε όλα τα θέματα του Άρη (σeξ, δράση, έναρξη) αυτό σημαίνει τεχνική που επιβάλλεται πάνω από ωμή ώθηση. Κάθε κίνηση είναι εκλεπτυσμένη και έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό. Αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει μια άκαρπη αναζήτηση για κάτι καλύτερο, όταν αυτό που έχετε είναι ήδη ωραίο.

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι στις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής (κυβερνήτης των Παρθένων) βγήκε ορθός στον Λέοντα στην ίδια μοίρα με την έκλειψη της νέας σελήνης στις 21 Αυγούστου. Υπάρχει κίνηση προς τα εμπρός, καθώς ο Άρης μεταφέρει ένα γεγονός από την έκλειψη σε νέα επικράτεια. Τώρα που έχετε όλα τα γεγονότα, μπορείτε να κάνετε στοχοθετημένη δράση . Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σχετικά με αυτό το όποιο θέμα σας απασχολεί- πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Ήλιος στην Παρθένο αντιτάσσεται στον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ο οποίος αναφέρεται στην Σελήνη της 6ης Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι σωστά, κάτι που είναι πέρα από τον έλεγχό σας ρέει προς τα εμπρός - μια επέκταση έρχεται ή ένα τέλος. Μην ανησυχείτε για αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Εστιάστε στο τι είναι μπροστά σας.

Ακολουθούν οι όψεις που θα πραγματοποιήσει ο Άρης από την επικράτεια της Παρθένου:

10η Σεπτέμβρη: Τρίγωνο με την Τζούνο στον Αιγόκερω

16 Σεπτεμβρίου: σε σύνοδο με τον Ερμή

24 Σεπτεμβρίου: αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς

26 Σεπτεμβρίου: τρίγωνο με την ανάδρομη Παλλάδα στον Ταύρο

1η Οκτωβρίου: Τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

5η Οκτωβρίου: σε σύνοδο με τη Αφροδίτη

11 Οκτωβρίου: Τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

15 Οκτωβρίου: αντίθεση με τον ανάδρομο Χείρωνα στους Ιχθείς

17 Οκτωβρίου: όψη χιαστί με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό

18 Οκτωβρίου τετράγωνο με την Μαύρη Σελήνη στον Τοξότη

22 Οκτωβρίου: Είσοδος του Άρη στον Ζυγό
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.