Τον Νοέμβριο του 2013 δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr την απίστευτη ιστορία μίας σκυλίτσας που οι ιδιοκτήτες της την άφησαν ανάπηρη όταν τους έπεσε από το μπαλκόνι (στο οποίο την ανεβοκατέβαζαν σαν αντικείμενο, με καλάθι) και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε εκκλησάκι…να την κάνει καλά ο Θεός!

Η Ειρήνη ήταν η κοπέλα που νοιάστηκε το ζώο και το φρόντισε. Αναζητούσε λύση, οικογένεια. Κανένας δεν ενδιαφερόταν για την μικρή. Σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί κάτι επικοινώνησε με φιλοζωική στον Καναδά, όπου είναι ευαίσθητοι με τα ανάπηρα ζώα και τα υιοθετούν.

Η αποστολή ενός ζώου στον Καναδά βεβαίως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Ειρήνη ήξερε απ την αρχή ότι εκτός από κάθε απαράιτητη εξέταση, στείρωση, εμβόλιο, τσιπ είχε να διοργανώσει ταξίδι, κλουβί, εισιτήρια. Ενα μεγάλο κόστος, στο οποίο ανταποκρίθηκαν και φιλόζωοι όταν είδαν την έκκληση της.

Το αποχαιρετιστήριο φιλί…

Σήμερα η σκυλίτσα Έλενα είναι πλέον στον Καναδά, γνωρίζει τη νέα της οικογένεια και την νέα της ζωή.

Η Ειρήνη είναι ο Άνθρωπος που τη βοήθησε, δεν τη θεώρησε τελειωμένη, δεν φοβήθηκε να αναλάβει την ευθύνη που οι άλλοι »άνθρωποι», αυτοί που είχαν υιοθετήσει την Έλενα και την άφησαν ανάπηρη δεν είχαν το θάρρος και την ηθική να αναλάβουν.Οι Έλληνες την παράτησα σε εκκλησάκι…να τη βοηθήσει ο Θεός. Ισως τελικά ο »θεός» ήρθε σε κάπως ανθρώπινη μορφή, μέσω της Ειρήνης.

Καλή ζωή Έλενα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.