Ερωτικό Πεπρωμένο 27-9-2017

Το 19 που κυριαρχεί σήμερα στο ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι είναι δύσκολος αριθμός. Μας δίνει μια τάση για καρμικά λάθη στον έρωτα αλλά και γενικότερα. Ενώ κρύβει πολλές υποσχέσεις για νέες αρχές – άρα και νέες σχέσεις – το παρελθόν είναι πολύ έντονα συνδεδεμένο με τις επιδιώξεις μας και μας κάνει να επαναλαμβάνουμε λάθος μοτίβα. Φυλαχτείτε από τον εγωισμό!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Το άγχος σήμερα δημιουργείται από το εσωτερικό και δημιουργεί τις καταστάσεις που το ενισχύουν. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια γενική αλήθεια, αλλά σήμερα αυτή θα είναι μια πολύ ενεργή πραγματικότητα για σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας ήρεμο και αισιόδοξο κάτω από κάθε κατάσταση, καθώς το άγχος σας μπορεί να το κάνει ακόμη χειρότερο το κλίμα. Συνάντηση με πρώην, ή το να μάθετε κάποιες πληροφορίες για αυτούς, ή κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Η αγάπη γενικά, τη σeξουαλική ζωή και ακόμη και η κοινωνικοποίηση, τόσο από άτομο σε άτομο όσο και μέσω διαδικτύου, όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικά αγχωτικά ή ενοχλητικά θέματα. Απογοητευτικά επίσης, αλλά όχι καταθλιπτικά, αλλά ενοχλητικά. Έχετε παραμελήσει το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία και τα όνειρα σταδιοδρομίας σας; Σήμερα η υπενθύμιση μπορεί να είναι αρκετά δυνατή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Ο γάμος, η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας προκαλέσουν πολύ άγχος σήμερα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας ήρεμο και να κρατήσετε και τη γλώσσα σας. Ναι, το "κράτημα" θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή. Οι επιχειρηματικοί εταίροι μπορούν επίσης να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους μπορεί να είναι ενοχλητικές ή και ερεθιστικές. Σημαντικοί φίλοι, αδέλφια και άνθρωποι της ίδιας αξίας με εσάς, που ζουν μακριά από σας, μπορεί να είναι κάτω από κάποιο άγχος και να το μοιραστείτε μαζί τους. Ο τρέχων σύντροφος ή συνεργάτης σας μπορεί να σας υπενθυμίσει ένα πρώην ολίσθημα. Εάν αυτό είναι μια καλή υπενθύμιση ή όχι, διαφέρει για κάθε περίπτωση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η αγάπη και η σeξουαλική ζωή μπορεί να είναι λίγο αγχωτική περίπτωση. Και τα χρήματα επίσης, αλλά κυρίως ο τρόπος που αισθάνεστε γι 'αυτά και όχι το πραγματικό θέμα. Έχετε την τάση να αμφιβάλλετε εύκολα σήμερα. Σκέψεις, αναμνήσεις και συνήθως ασήμαντα σχόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτή την τάση. Προσπαθήστε να το ελέγξετε. Θυμηθείτε τα επιτεύγματά σας, τα καλά σημεία και όλα όσα σας κάνουν να είστε περήφανοι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό πεδίο. Είστε παντρεμένοι; Τότε ακόμα περισσότερο. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από τον σύζυγό σας που σας προκαλεί τα αρνητικά συναισθήματα, είτε από τα δικά σας αρνητικά συναισθήματα. Οι ελπίδες και οι φόβοι σας για τη δουλειά σας και πιθανώς για την υγεία σας ξυπνούν. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας και φροντίστε τον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό δημιουργείται από κακή επικοινωνία που σας κάνει να φανταστείτε μη ρεαλιστικά κακά σενάρια. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αισιόδοξοι και σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον όταν συζητάτε. Η εργασία μπορεί επίσης να είναι κάπως αγχωτική.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Ένας εραστής ή σύζυγος μπορεί να προσθέσει νεύρα στην ημέρα σας, έχοντας ανάγκη από χρήματα που δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να αρνηθείτε να τα δώσετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά σας μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτή την πτυχή. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθήστε να ενεργήσετε με αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που αισθάνεστε για τα χρήματα σήμερα μπορεί να είναι μη ρεαλιστικός ή να είναι πολύ υποκειμενικός.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η διάθεσή σας δεν είναι καλή από μόνη της και οι καταστάσεις δεν βοηθούν. Τόσο η δουλειά όσο και το σπίτι μπορεί να είναι αγχωτικές περιοχές και να νιώθετε σαν να μην ξέρετε πού ανήκετε, πού αισθάνεστε "στο σπίτι" και ασφαλείς με το τι κάνετε με τη ζωή σας. Αυτός δεν είναι ένας αντικειμενικός τρόπος να δείτε τα πράγματα. Χαλαρώστε τον εαυτό σας, καθαρίστε το μυαλό σας και, στη χειρότερη περίπτωση, θυμηθείτε ότι η ημέρα αυτή σίγουρα θα τελειώσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.