Ο έρωτας, με έρωτα περνάει;
Ιδού η απορία. Και λογικό που με ρωτάς. Άλλωστε κάτι τέτοια είναι πολυακουσμένα και μας προβληματίζουν συχνά-πυκνά. Είναι και αυτό το τραγούδι βρε παιδί μου που σου πιπιλάει τα' αυτί και στην ώρα του χωρισμού, διερωτάσαι αν ο ποιητής ήταν νηφάλιος ή το αίμα του αντικαταστάθηκε από βότκα όταν έγραφε. Κάτσε λοιπόν να στα πω.
Και όμως, η μεγάλη αποκάλυψη είναι πως το πραγματικό στάδιο του να ξεπεράσεις τον πρώην τον λεχρίτη είναι το να ερωτευτείς. Έπειτα από τον χωρισμό σου δίνεται η αίσθηση πως έκλεισες ως γυναίκα, πως πάει τελείωσε, δεν θα νοιώσεις ποτέ ξανά όπως ένοιωσες. Μπουαχαχά, λέω εγώ, που έχω και ένα περίεργο γέλιο . Είναι μία φάση του χωρισμού αυτή η αίσθηση ματαιότητας. Όμως, να ξέρεις πω αυτό θα περάσει, χωρίς ακόμα να ξεπεράσεις τον πρώην τον αλητήριο.

Εννοείται, ότι ακόμα και να δεις τον καταλληλότερο όλων μπροστά σου, με σάρκα και οστά, είναι πολύ πιθανόν να μην το παρατηρήσεις, μέσα στη ζάλη της κατακεφαλιάς του χωρισμού σου. Μόλις όμως οι κάβες στα Πατήσια ξεμείνουν από αποθέματα, επειδή για πάρτι του χωρισμού σου τα κατέβασες όλα, ε, σιγά-σιγά αρχίζεις να βγαίνεις από αυτό το σπήλαιο της ματαιότητας, μετά από το χωρισμό. Και τότε, θα δεις ξεκάθαρα τα πάντα. Και τότε, ο χωρισμός έκανε τον κύκλο του.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.